• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.10.2020

18:38

NIJEDNU SLIKU SA BIVŠOM NIJE OBRISAO! 12 stvari koje niste znali o MILOŠU BIKOVIĆU - Imao je KECA IZ VLADANJA, ovde ga možete SRESTI kad je u Beogradu! Spajali su ga sa POZNATOM PEVAČICOM, ali vezu nikada nije PRIZNAO!

Kultura

NIJEDNU SLIKU SA BIVŠOM NIJE OBRISAO! 12 stvari koje niste znali o MILOŠU BIKOVIĆU - Imao je KECA IZ VLADANJA, ovde ga možete SRESTI kad je u Beogradu! Spajali su ga sa POZNATOM PEVAČICOM, ali vezu nikada nije PRIZNAO!

Podeli vest

Trenutno najpoželjniji glumac na našim prostorima

Glumac Miloš Biković važi za našeg najboljeg i najplaćenijeg glumca. Osim što je uspeo u svojoj rodnoj zemlji, Miloš je jednako popularan u Rusiji i celoj Evropi.

Poslednjih godina u filmovima i serijama igra samo glavne uloge, jedan je od prvih milionera u Srbiji po Instagram pratiocima, miljenik je žena i nema koja majka ga ne bi poželela za zeta.

Ipak, Biković je skroman momak i odrastao je na Karaburmi, u siromaštvu. Nedostatak novca nije mu smetao da ima srećno detinjstvo.

Završio je osnovnu školu "1.300 kaplara" na Zvezdari i bio je odličan đak, a potom je upisao XIV Beogradsku gimnaziju. Diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi profesora Dragana Petrovića.

Iako je njegov život gotovo serviran na tacni, s obzirom da je javna ličnost, mi vam donosimo 12 činjenica koje malo ko zna o njemu.

1. U školi je imao jedinicu iz vladanja. Često je bežao i neprimereno se ponašao na časovima. Omiljeni predmeti bili su mu srpski i likovno.

2. Trenirao je košarku, tekvondo, plivanje i aikido.

3. Roditelji su mu se razveli dok je Miloš imao samo šest meseci, a otac mu je živeo na relaciji Srbija - Nemačka. Preminuo je u trenutku kada je glumac upisao fakultet. 

4. Prvu ulogu Miloš je dobio zahvaljujući Oliveri Viktorović, koja ga je primetila na takmičenju iz recitovanja.

- Išao sam na opštinsko takmičenje iz recitovanja i nisam postigao uspeh, ali me je članica žirija Olivera Viktorović zapamtila. Kada su počeli rad na seriji "Stižu dolari", na prvom snimajućem danu rekli su: "Fali nam klinac, još uvek nismo našli sina Draganu Jovanoviću i Branki Pujić". Olivera je u tom trenutku odgovorila: "Znam ja jednog. Bio je nedavno na takmičenju iz recitovanja, on bi mogao da igra Nebojšu" - pričao je Biković, a producenti serije stupili su u kontakt s njim preko osnovne škole u koju je išao.

Foto: Printscreen You Tube

5. Bog ima veliku ulogu u njegovom životu. Vera u Svevišenjeg dovela ga je do jedne od najvažnijih uloga, koja je bila odskočna daska u njegovoj karijeri u Rusiji.

- Brat mi je 2012. godine predložio da napišem pismo Mihalkovu u kojem bih mu rekao da želim da sarađujem s njim. Nisam ga poslušao i nisam poslao. Rekao sam bratu: "Ako je Božja volja da sarađujemo, ne treba da mu pišem pismo, već će se to samo desiti." Tako je i bilo. Par meseci posle mog razgovora sa bratom, usledio je poziv za kasting za film "Sunčanice".

6. Neostvarena želja: Biković bi voleo da je kadar delio sa Milenom Dravić i Brankom Plešom.

7. Za njegovu prvu javnu vezu sa Brankicom Sebastijanović svi znaju, a pre nje Miloš je voleo glumicu Anju Alač, ćerkom glumice Vesne Čipčić. Zabavljali su se tokom studija i zajedno su spremali diplomsku predstavu. Nakon raskida ostali su u prijateljskim odnosima.

Foto: rts printscreen

8. Spajali su ga sa mnogim lepoticama, a nikada se nije otkrilo šta je bilo između njega i mlade pevačice Nevene Božović. Osim što je glumio u njenom spotu, gde su bili prilično bliski, nismo saznali da li je bilo nešto više od prijateljstva.

9. Prema bivšim devojkama Miloš je uvek bio korektan. Često je na Instagram kačio zajedničke trenutke i nikada ne briše fotografije sa bivšim partnerkama! Tako da, retrospektivu Bikovićevih veza možete videti na njegovom profilu i dalje. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on Feb 14, 2019 at 5:53am PST

 

10. Miloš je Instagram otvorio 2013. godine, a na prvoj slici ima 9.119 lajkova. 

11. Jedno od omiljenih mesta u Beogradu mu je Đura bar, tu ga često možete sresti.

Foto: youtube printscreen/Nevena official

12. Voli tehno, haus i rejv muziku, pa sa drugarima iz "Montevidea" Viktorom Savićem i Aleksandrom Radojičićem Balerinom ponekad izađe na žurku. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Magazin

Džet set

Srbija