• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.10.2020

11:13

NJEGA MARIĆ GLEDA KAO SVOG SINA! Ovo je SIN Vesne Radusinović, baš je ŠMEKER, a evo šta zamera OČUHU!

Kultura

NJEGA MARIĆ GLEDA KAO SVOG SINA! Ovo je SIN Vesne Radusinović, baš je ŠMEKER, a evo šta zamera OČUHU!

Podeli vest

Ne viđate ga često u javnosti...

Poznata spisateljica Vesna Radusinović dugi niz godina je u braku sa voditeljem i glavnim urednikom televizije “Hepi” Milomirom Marićem, a pre ovog braka bila je udata za novinara i filmskog kritičara Dževdeta Tuzlića. Vesna iz te bračne zajednice ima sina Vedrana, kojeg Milomir Marić gleda kao svog sina

(FOTO) 2.600 DOLARA za verovatno NAJRUŽNIJU HALJINU IKADA! Ljudi ne prestaju da se čude NJENOJ NAMENI! 

Foto: printscreen instagram/vesnaradusinovicofficial

 

Vedran nije ljubitelj javnog života, te ga ne viđamo često u javnosti. Njegova majka Vesna Radusinović tek ponekad objavi fotografiju sina i vrlo retko priča o njemu u intervjuima.

PROBAJTE NEŠTO NOVO - Kari od bundeve i leblebija, SAVRŠENA KOMBINACIJA sastojaka!

Vedran fizički liči na svog oca Dževdeta, a karakterom Vesnu podseća na Marića.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Radusinovic (@vesnaradusinovicofficial) on Sep 28, 2020 at 3:02pm PDT

“Slični su. To je taj cinizam, ta ironija, taj pogled zvani: “Zaobiđite me, umetnici, ja sam Vodolija, čovek novog milenijuma”. I jeste. Za Vedrana smo oduvek bili mama i tata iz snova, jer je još kao dete odlučio da on vaspitava nas, a ne mi njega. Mi smo, eto, pristali na taj nesvakidašnji eksperiment i uspelo je”, izjavila je Radusinovićeva za magazin “Hello” prošle godine, pa okrila šta njen sin zamera njoj i Milomiru.

TANJA SAVIĆ SINOVE NIJE VIDELA MESECIMA, A SADA SE OGLASILA: Ne želim više da nekom budem OTIRAČ! Ženama poslala SNAŽNU PORUKU! (FOTO)

“Mada još nije potpuno zadovoljan Marićevim poznavanjem modernih tehnologija, kao i mojim nepoštovanjem njegove želje da bude apsolutno anoniman”, iskrena je bila Vesna u intervjuu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija