• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/informer.rs

09.10.2020

10:37

GLUMAC UHAPŠEN U BUDVI ZBOG TUČE! Posvađali se i potukli u kafiću

Kultura

GLUMAC UHAPŠEN U BUDVI ZBOG TUČE! Posvađali se i potukli u kafiću

Podeli vest

Budvanska policija privela je juče glumca Vuka Jovanovića i još nekoliko muškaraca zbog tuče u jednom kafiću u tom gradu, prenose mediji

Vuk Jovanović sedeo je na terasi jednog popularnog lokala nedaleko od Starog grada kad je izbila svađa, piše "Kurir". Kako se navodi, stolu za kojim je Vuk sedeo s prijateljem prišao je jedan momak i počelo je koškanje. Ubrzo su došla još dva muškarca i priključila se svađi, nakon čega su prisutni pozvali policiju, koja je brzo stigla. Svi akteri tuče su privedeni, a policija ispituje ceo slučaj.

Kako se dalje navodi, za crnogorske "Vijesti" potvrđeno je da su uzeti snimci video-nadzora kako bi se utvrdilo ko je započeo svađu i fizički obračun.

Podsetimo, Jovanović je i letos priveden u Budvi. Slikar Miško Boljević je tada zatečen da crta mural sa likom bivšeg predsednika Crne Gore Momira Bulatovića. Boljević je priveden, kao i glumac Vuk Jovanović koji su saslušani, a potom i pušteni. Tužilac je utvrdio da nema elemenata krivičnog dela.

Vuk je domaćoj publici poznat po glavnoj ulozi u filmu "Zaspanka za vojnike", kao i po seriji "Tajkun", gde je igrao mladog biznismena Bojana Simonovića, koji radi zajedno sa ocem Vladanom, koga igra Dragan Bjelogrlić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija