• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs, Informer.rs

11.10.2020

15:32

Došla na sopstvenu SVADBU, A NIJE ZNALA DA SE UDAJE! Glumica se istog dana VERILA i izgovorila SUDBONOSNO "DA"! BEZ VENČANICE, ali...

Kultura

Došla na sopstvenu SVADBU, A NIJE ZNALA DA SE UDAJE! Glumica se istog dana VERILA i izgovorila SUDBONOSNO "DA"! BEZ VENČANICE, ali...

Podeli vest

Ona je presrećna zbog ovoga, jer je sigurna da je njen izabranik čovek sa kojim želi da provede život.

Marina Ćosić, glumica koju ste upoznali kroz seriju “Urgentni centar“ je tokom pandemije koronavirusa doživela neviđeni rolerkoster emocija, usled virusa je izgubila bliske ljude, ali su joj se dogodili i najlepši životni trenuci koje nije planirala - na svadbu je došla ne znajući da je njena

.Naime, njen suprug je napravio iznenađenje te glumica nije bila upoznata sa tim da će istog dana biti verena i udata, a sve se odigralo nakon lošeg perioda.

 

- Od početka korone mi smo porodično imali jedan veliki emotivni rolerkoster, i kao i većina, nismo bili pošteđeni za tužne momente i gubitke članova porodice. Uprkos tome što je svadba trebalo da bude “bačena u zapećak” jer je planirana za sredinu marta, a onda su usledili karantin i gubici, život izbalansira sve, čak i u vašem mikrouniverzumu. Veridba i svadba nisu bili dozvoljeni za period kad je moj sada već suprug Nikola hteo da ih napravi, u istom ovom obliku, već u septembru, a mi smo u međuvremenu između tih nemilih događaja, blagosloveni i ćerkom. Svim srcem verujem da bi se i baka i deka, koje smo izgubili, radovali i želeli da se mi radujemo događajima koji su usledili - kaže ona i ističe da nije bila upoznata da će svadba da se odigra na ovaj način:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nastavak ⬇️? Nakon toga, krecemo ka smestaju koji je bio zamisljen za proslavu veridbe. Dolazimo tamo, kad - NOVO iznenadjenje! Iz svakog ugla kuce u koju smo dosli izlaze ljudi. Moje kume, njegov kum, nase porodice i snimatelji. I naravno, Laki. Svi se pojavljuju. Ja sam naravno u soku tolikom da ne mogu ni jednu rec da izustim. Po ko zna koji put tog dana, iako je i dalje jutro, placem od srece koja me je snasla. Sestra me hvata za ruku i vodi u sobu - pocinje da me sminka i oblaci za slikanje i proslavu veridbe. Ja vidim odelo koje sam namenila za svadbu, za taj trenutak odlaska u opstinu, koji cekamo vec mesecima jer nas je snasla i Korona i dosta nekih tuznih dogadjaja, i nikako da uhvatimo momenat. Ali ON zna sta sam htela da obucem. Danima je “krao” moje stvari iz stana, sto nije lako jer ja sve primecujem, i znam tacno gde mi sta stoji. Gledam u Tamaru i pitam: “Jel se ja to udajem danas?” - sa suzama u ocima. Tamara mrtva hladna izgovara da su predlozili Nikoli da se danas obavi slikanje vencanja koje ce da se desi u narednom periodu jer je kuca predivna, pa su mi zato doneli odelo. Izlazim napolje u svom belom odelu, i ne verujem da su svi ljudi tu, moji najblizi. Jedva se suzdrzavam da ne pokvarim sminku. Nikola me hvata za ruku i vodi negde dalje. Dolazimo u opstinu, gde nas ceka maticar. Mama prilazi sa bidermajerom i Tamara sa ruzicom za mladozenju. Ja se udajem. Udajem se za moje najdivnije bice, i ne moram ni sekunde vise da cekam da ga zovem mojim SUPRUGOM, kako sam ga zvala i pre udaje. Oduvek je ON moj muz. Tog dana izgovaram svoje drugo najsigurnije DA u zivotu. ????? Nastavak u narednom postu ??? #pricaoveridbi #pricaovencanju

A post shared by Marina Mirković (@marinacosic) on Sep 11, 2020 at 10:08am PDT

- To je bio plan mog supruga, koji je želeo da taj dan bude jedinstven. Mi jesmo planirali da se uzmemo u istom intimnom okruženju kao i sada, bez obzira na koronu, to je bio plan za ovu godinu. Ali, ja nisam imala pojma da ću biti verena i istog dana udata, što se, priznaćete, jednom dešava i srećna sam što se desilo baš meni. Nema tu previše polemike, volite nekoga i želite da provedete sa tom osobom život. Danas ili za šest meseci, isto je kada se papir potpiše - priča glumica. 

Inače, kaže da joj podrška supruga Nikole Mirkovića i te kako znači.

- Njegova podrška mi je najznačajnija pored podrške roditelja i sestre. On je osoba sa kojom delim sve želje i dileme, probleme i lepa dešavanja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija