• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernji list

22.10.2020

12:03

POZNATI GLUMAC DOBIO SINA! Posle 17 godina veze POSTALI RODITELJI! Izabrali veoma ČUDNO IME (FOTO)

Kultura

POZNATI GLUMAC DOBIO SINA! Posle 17 godina veze POSTALI RODITELJI! Izabrali veoma ČUDNO IME (FOTO)

Podeli vest

Prva slika bebice

Hrvatski glumac Marko Cindrić i njegova supruga Rea Brčić Cindrić postali su roditelji nakon 17 godina ljubavi.

Marko, koji je srpskoj javnosti poznat po ulogama u popularnim serijama "Larin izbor" i "Kud puklo da puklo" i njegova lepša polovina dobili su sina kome su dali nesvakidašnje ime.

- Maleni se zove Pino. Sve je prošlo u redu. Mama se oporavlja, dečkić je super - rekao je Marko za "Večernji list".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Cindric (@markocindric) on Dec 31, 2017 at 12:20pm PST

On je srećnu vest podelio i na Instagramu, gde čestitke ne prestaju da se nižu.

Rea i Marko su, kako pišu hrvatski mediji, vezu započeli još u studentskim danima dok su studirali na Ekonomskom fakultetu. Upoznali su se na žurki kod zajedničkog prijatelja, a njihova ljubav opstala je i na daljinu dok je Marko studirao u Londonu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Cindric (@markocindric) on Oct 20, 2020 at 12:49am PDT

- Uvek sam imao njenu podršku jer je znala koliko volim glumu. Znala je da ću, ako ne pokušam, biti nesrećan do kraja života. Neverovatno je kako smo uspeli da održimo vezu i izdržimo svih pet godina mog boravka u Velikoj Britaniji. Čuli smo se svaki dan preko Skajpa, pa mi se danas zbog toga gadi i ne koristim ga više. Morali smo da se čujemo svaki dan, makar na pet minuta, kako bismo se osećali sigurnije, jače. Dolazio sam tri puta godišnje u Hrvatsku, a i ona je za vreme mog studiranja nekoliko puta bila kod mene - izjavio je ranije Marko za "Večernji list".

Par se venčao 2016. godine.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija