• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.10.2020

19:49

EVO KOLIKO PUTA JE NEBOJŠA GLOGOVAC GLUMIO TAKSISTU! Našu legendu pamtićemo po mnogim ulogama, A OVA PROFESIJA GA JE NAROČITO HTELA NA VELIKOM PLATNU!

Kultura

EVO KOLIKO PUTA JE NEBOJŠA GLOGOVAC GLUMIO TAKSISTU! Našu legendu pamtićemo po mnogim ulogama, A OVA PROFESIJA GA JE NAROČITO HTELA NA VELIKOM PLATNU!

Podeli vest

Prerano preminuli Nebojša Glogovac večno će ostati u našim srcima zbog fantastičnih glumačkih performansa koje nam je priuštio

Zanimljivo da je svojoj  plodnoj karijeri Nebojša Glogovac čak četiri puta igrao taksistu, a evo i u kojim filmovima i serijama.

BURE BARUTA

U drami Gorana Paskaljevića, Nebojša Glogovac je odigrao jednu od svojih značajnih uloga.

Posebno treba pomenuti njegovu scenu sa Aleksandrom Berčekom.

KAD PORASTEM BIĆU KENGUR

Sigurno svi pamtimo neki citat legendarnog Živca iz filma koji uvek izmami osmeh na lice

Nebojša Glogovac je u ovo komediji briljirao kao nervozni taksista koje nam baš puno sreće u sportskoj kladionici.

ŽENA SA SLOMLJENIM NOSEM

U ovoj crnoj komediji Glogovac je odigrao čoveka koji spletom okolnosti mora da brine o bebi koja je završila u njegovom vozilu.

Njegov Gavrilo Bukola je oličenje dobrote i naivnosti, a Glogovac ga je svojom maestralnom izvedbom još više približio gledaocima.

INSTRUKTOR

U hrvatskoj komediji o instruktoru vožnje koji pokušava na sve načine da vrati svoju profi licencu, naš glumac se pojavljuje u jednoj epizodi.

Delovi sedme epizode su snimljeni u Beogradu, a Nebojša je utjelovio beogradskog taksistu koji pomaže glavnim likovima serije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
TT

pre 3 godine

Mali ste vi ljudi da o njemu pisete, drizte se svog blata!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija