• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.10.2020

20:30

„Freedom of imagination”- Drumelody i nov album koji nadmašuje sve prethodne

Kultura

„Freedom of imagination”- Drumelody i nov album koji nadmašuje sve prethodne

Podeli vest

Drumelody aka Berin Tuzlić vraća se na scenu sa novim album pod nazvom „Freedom of imagination”. Album ima video album, on line i vinyl izdanje

Prema rečima svojevrsnog umetnika, jedinstvenom po načinu produkcije,„Freedom of imagination” predstavlja unikatno skladan spoj prirode i tehnologije.Baš onakav kakav očekujemo od ovog artista.

Spremite se za putovanje kroz sklop razlicitih zanrova i specificnu audio prizmukroz koje ćete upoznati istinsku atmosferu prirode koja diše.

Očekujte i dance floor friendly house trake koje će vas potpuno razbuditi i navestida plešete do jutra.

U Berinovom novom albumu slušaćete od pop electro break-a, preko dub step-a ieksperimentalnog micro house-a i dnace floor friendly house-a. Sva ta magija trakarazličitih karaktera, koja prosto opija slušaoca. Jednom rečenicom, zasigurno vasneće ostaviti ravnodušnm.

Foto: Privatna arhiva

Na pitanje kakve su prve reakcije skušalaca, Berin ističe da ne bi mogle biti bolje

- Već sam pozivan na nastupe, nedavno sam imao gig u Mostaru, reakcije suplafon, stvarno top, iskren sam odušvljen što se ljudima toliko dopada„Freedom of Imagination“- ističe Drumelody.

Beogradsku publiku tek čeka specifični LIVE drumelody spektakl, o tome ćžćemovas svakako obavestiti na vreme.

Naš i svetski čuveni artist Deki Milićević koji je napisao recenziju za ovaj albumizjavio je da su sound i produkcija su po njemu čista destka i sve trake zvučesvetski, a Berin je ostao na visini zadatka i ovom prilikom je dao slušateljima jedanodlično upakovan i žanrovski interesantan album.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne
Društvo

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne

Probne vozačke dozvole odavno nisu novina, ali se čini da nove generacije vozača stasavaju nedovoljno upoznate sa ograničenjima koja iste postavljaju. Tome u prilog govori i neslavna statistika. Ipak, to ne bi trebalo da bude slučaj s obzirom na to da se o probnim vozačkim dozvolama uči i na teorijskoj nastavi u auto školama, a znanje proverava prilikom polaganja pismenog dela testa. Istraživali smo koja su to ograničenja za vozače sa probnom vozačkom dozvolom, sa kakvim kaznama su suočeni za saobraćajne prekršaje, kao i koliko njih je izgubilo vozačku dozvolu zbog različitih prekršaja.

20.04.2024

10:31

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!
Fudbal

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!

"Mančester siti razmišlja o budućnosti bez Pep Gvardiole. Sve manje veruju da će produžiti ugovor koji ističe 2025. godine", javlja španski portal "Relevo".

20.04.2024

10:50

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija