• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.10.2020

12:05

POSLE 4 MESECA OSEĆAM KAO DA IMAM KAIŠ OKO GRUDI! Bule Goncić strahovao za život zbog korone, a ovo su SIMPTOMI

Kultura

POSLE 4 MESECA OSEĆAM KAO DA IMAM KAIŠ OKO GRUDI! Bule Goncić strahovao za život zbog korone, a ovo su SIMPTOMI

Podeli vest

Glumac Svetislav Bule Goncić (60) strahovao je za svoj život kada se zarazio koronom, a kako kaže i danas oseća posledice opasnog virusa

Naime, glumac ističe da se odmah javio u Zemunsku bolnicu kad je početkom jula primetio prve simptome virusa. Zbog upale pluća i povišene temperature deset dana je bio prikovan za bolničku postelju.

- Uplašio sam se da ću umreti! I to je normalno... Strahovao sam i da će zbog mene i moja porodice snositi posledice - počeo je glumac, pa opisao kako se osećao tokom borbe sa virusom.

- Čim sam osetio malaksalost i bol u plućima i glavi, izmerio sam temperaturu. Jedva sam ustao iz kreveta i otišao u ambulantu. Kada su mi doktori uradili neke provere i snimili pluća, ustao sam i krenuo kući. Rekli su mi: "Kuda, bre ideš?!" Ostaješ ovde da ležiš. Kakva kuća?!" Testirali su me, imao sam koronu...Goncić kaže da je sve vreme bio na infuziji.

- Dobijao sam antibiotike i vitamin C. Prvih pet dana lekari su pratili da li mi se stanje pogoršava. Pošto kod mene nije bilo promena ušao sam u takozvanu bezbednu zonu. I dan danas, prošlo je četiri meseca i osećam se kao da imam kaiš oko grudi. I dalje teško dišem, osećam neki napor... - rekao je glumac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija