• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

17.11.2020

17:27

ŠOK! Poznatog GLUMCA IZBACILI IZ ŽENINE KUĆE, a evo gde je danas i šta radi! (FOTO)

Kultura

ŠOK! Poznatog GLUMCA IZBACILI IZ ŽENINE KUĆE, a evo gde je danas i šta radi! (FOTO)

Podeli vest

Glumac Stevan Piale u seriji "Igra sudbine" još nije našao onu "pravu" ljubav i životnu saputnicu, dok u stvarnom životu ima suprugu Unu sa kojom ima i dete, a sada je ispričao kako su se upoznali.

Stevan Piale mladi glumac koji je oduševio milionski auditorijum ulogom Luke (Ožegovića) Kanačkog u seriji "Igra sudbine",u pomenutom ostvarenju glumi i ne baš tako pozitivnog lika, a u stvarnom životu ima suprugu Unu, a sada je glumac otkrio kako je počeo njihov brak.

Glumac u pomenutoj seriji nema sreće u ljubavi, odnosno nije do sada pronašao pravu partnerku koja će ga pratiti kroz život, a evo kakava situacija je u stvarnom životu. 

 

Snimali smo 2011. „Šešir profesora Vujića“ u njenom dvorištu u Valjevu i ona je bila prisutna, ali se nismo tada upoznali. U februaru 2014. sam sticajem okolnosti završio na žurki njene starije sestre Sanvile. Tu smo se upoznali, tu je bio prvi poljubac, ali su me isto to veče izbacili iz kuće (smeh). Sreli smo se opet u junu 2014. i tu počinje naša veza – prisetio se Piale.

 

Foto: instagram/stevanpiale

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija