• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

18.11.2020

11:06

MILICA PAVLOVIĆ ZAVRŠILA U KREVETU SA OVIM GLUMCEM! Završeno snimanje "PEVAČICE", rodile se SIMPATIJE IZA KAMERA (VIDEO)

Kultura

MILICA PAVLOVIĆ ZAVRŠILA U KREVETU SA OVIM GLUMCEM! Završeno snimanje "PEVAČICE", rodile se SIMPATIJE IZA KAMERA (VIDEO)

Podeli vest

Snimanje filma "Pevačica", koji je rađen po istinitom događaju i životu Jelene Marijanović, čije ubistvo još nije rasvetljeno, konačno je završeno.

Glavnu žensku ulogu u ovom filmu igra pevačica Milica Pavlović, koja se, dok iščekuje svoju prvu ulogu na malim ekranima, priseća kroz šta je sve prošla prethodna četiri meseca, koliko je trajalo snimanje.

U centru priče je muzičko takmičenje i dve mlade pevačice koje se svim sredstvima bore za svoje mesto na estradi, a jednu od njih igra Milica Pavlović koja priznaje da su joj klecala kolena kada je pala poslednja klapa.

- Iskreno, sad kad razmišljam o tom momentu, deluje mi pomalo nestvarno. Poslednju scenu smo snimali napolju i sećam se da kad sam izašla iz automobila i čula aplauz ekipe koja je brojala više od sto ljudi, da su počela da mi klecaju kolena. U tom momentu sam imala bezbroj misli u glavi. I da sam uopšte prihvatila ulogu u seriji, da je snimanje posle četiri meseci konačno završeno i da sam zadovoljna što sam uspela da odglumim sve ono što je tako vanserijska ekipa koja stoji iza serije očekivala od mene. Iskreno, dok je trajalo snimanje serije, bila sam veoma obazriva i sve vreme samo samo razmišljala o tome da ispunim njihova očekivanja. Sada, sa ove tačke gledišta, kada sam uradila svoj deo posla, mogu da priznam da sam i ponosna na sebe - kaže šarmantna pevačica, koja je zatim otkrila šta joj je bilo posebn teško tokom snimanja.

- Ako bih morala nešto posebno da izdvojim, rekla bih da mi je jedna od scena sa Milošem Timotijevićem, koji glumi mog dečka u seriji, bila posebno teška. Mnogo najrazličitijih emocija smo morali da donesemo, od besa, ljutne, histerije, do nesreće, i stvarno sam se mnogo trudila da budem na visini zadatka - priča Milica i odgovara da li su se rodile neke simpatije na snimanju:

- Rodile su se simpatije, ali prijateljske. Bila sam okružena zaista šarmantnim, pametnim i elokventnim muškarcima i uživala sam da sarađujem sa njima - priznala je ona.

Na pitanje da li je snimala neke intimne scene u seriji, Milica je ostala tajnovita, ali je zato iskreno priznala da je imala veliku pomoć od drugih glumaca na setu:

- Svi su bili divni prema meni. Od reditelja Miloša Kodema i scenarista Nataše Drakulić i Gage Antonijevića, pa do kolega. Miloš Timotijević i Nikola Rakočević su mi sve vreme bili na raspolaganju za savete, trudili su se da mi objasne i pomognu da što bolje donesem ulogu. Posebno bih izdvojila Branku Pujić, koja u seriji igra moju majku. Njena energija mi je posebno prijala, bila je tu za mene za sve što mi je bilo potrebno - završila je priču pevačica.

Podsećanja radi, još dok se ovo delo snimalo, saznalo se da su Milica i Miloš završili u krevetu, ali samo zbog scene (više o tome pogledajte OVDE).

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija