• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

23.11.2020

22:31

VOLI GLUMU, ALI I PLES OKO ŠIPKE! Mlada glumica KVAZIMORALISTIMA ZAPUŠILA USTA, a kad vide koliko je RAZGIBANA - TRLJAĆE OČI! (FOTO)

Kultura

VOLI GLUMU, ALI I PLES OKO ŠIPKE! Mlada glumica KVAZIMORALISTIMA ZAPUŠILA USTA, a kad vide koliko je RAZGIBANA - TRLJAĆE OČI! (FOTO)

Podeli vest

Glumica Miona Maković već godinama je pored glume vrlo uspešna u pol densu.

Na pitanje da li se zbog toga susretala sa predrasudama ili su joj se zbog toga momci više udvarali, kaže:

- Potreba za plesom je kod mene jaka već više od decenije. Nekako je pol dens sport i umetnost u jednome, spoj snage i estetike i taj spoj je meni izuzetno zavodljiv. Postoje mnogi umovi zarobljeni u kvazimoralima i ne želim da sam deo toga, ja sam mnogo srećna što sam naučila da letim i preporučila bih svakome - ističe glumica koju je publika zavolela u mnogobrojnim projektima.

Miona smatra da je dobro što se mnogo toga snima u ovom trenutku, ali da svako mora iskoristiti šansu ako je dobije da se pokaže koliko vredi.

- Danas je lako stupiti na scenu, više ljudi ima šansu da se oproba, ali ostati na sceni ceo život zanimljiv, neponovljiv i svoj nije pitanje nikakvog vremena, već umetnosti. Ili jesi ili nisi, i to nema veze sa tim u kom vremenu živiš. Jer svako vreme stvara svoje umetnike - smatra ona.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija