• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.11.2020

19:27

OGLASILA SE SLOBODA MIĆALOVIĆ U JEKU SKANDALA! Glumica je uhvaćena kako ŠUTIRA PSA, a sada je poslala JASNU PORUKU! (FOTO)

Kultura

OGLASILA SE SLOBODA MIĆALOVIĆ U JEKU SKANDALA! Glumica je uhvaćena kako ŠUTIRA PSA, a sada je poslala JASNU PORUKU! (FOTO)

Podeli vest

Popularna glumica Sloboda Mićalović nalazi se u jeku skandala kada je uhvaćena kako šutira psa, nakon čega se oglasila na društvenim mrežama.

Popularnu glumicu Slobodu Mićalović narod prosto obožava, a posle jedne scene koju je glumica napravila, verovatno će mnogi promeniti mišljenje o njoj.

Naime, Sloboda je nedavno uzela kućnog ljubimca, a nedavno je snimljena na ulici gde se vidi kako ga vaspita.

Dok je šetala svog krznenog ljubimca i prelazila ulicu, ona je u jednom trenutku zastala da bi prošao automobil, a pas je nastavio da hoda, te ga je povukla. Kako nije reagovao, ona ga je i šutnula! (više o tome pročitajte ovde).

Foto: tv pink printscreen

Glumica se nakon ovoga oglasila na svom Instagram profilu, a šta je rekla pročitajte OVDE.

Sloboda se međutim ponovo oglasila na pomenutoj društvenoj mreži i poslala jasnu poruku.

Foto: printscreen instagram/sloboda_micalovic_boba

- Čovek je ono u šta veruje - stoji u opisu fotografije koju je glumica objavila na svom Instagram storiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vračar

pre 3 godine

Oduvek je bila primitivna i ostala. Narod se divi njenoj lepoti, a nije baš nešto rečita, ni obrazovana. Poslušajte neke od njenih intervjua, pa ćete shvatiti. Ovaj gest neću da komentarisem, snimak je sve rekao. Jadan pas...Ima o drugih metoda, a ne šut nogom. Šta vam to govori? Pa eto, takva je privatno. Pobegla iz sela, ali selo iz nje nikad.

Ivana

pre 3 godine

Zgranuta sam, ne verujem očima. Jadan pas. A njen komentar izgleda da razume samo ona. Inače, volela sam je kao glumicu. Da, u prošlom vremenu.

Ja

pre 3 godine

Bravo Vracar, zao mi je jako tog psa, jer ne zasluzuje zlo koje ga je snaslo

Kaya

pre 3 godine

Jad i beda je postala.. Levijatan udruženje, reagujte.. Koliko zla u njoj, kao pred neku nesreću..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija