• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: promo

27.11.2020

10:52

Black Friday akcija na sajtu Vulkan izdavaštva

Kultura

Black Friday akcija na sajtu Vulkan izdavaštva

Podeli vest

U petak, 27. novembra, ne propustite priliku da po neverovatno niskim cenama kupite knjige koje ste oduvek želeli!

Samo na sajtu www.vulkani.rs u petak, 27. novembra, povodom manifestacije Black Friday očekuju  vas veliki popusti!

Najčitanije i najtraženije naslove Vulkan izdavaštva i Vulkančića moći ćete da kupite po neverovatnim cenama!  Na već postojeći popust od 20% ostvarićete dodatnih 20% popusta! I to nije sve, jer na tri i više odabranih knjiga ostvarujete dodatni popust od 10%! Popust se obračunava u korpi, a samo tokom Black Friday akcije, za kupovinu knjiga putem sajta dostava na kućnu adresu na teritoriji Republike Srbije je besplatna!

Foto: Promo

 

Black Friday je jedan od najočekivanijih dana u godini, kada se radujemo popustima i dragim osobama darujemo ono što ih usrećuje. A kako je knjiga najbolji poklon, Vulkan izdavaštvo svojim vernim čitaocima omogućava da dela omiljenih autora, bestselere, nagrađivane romane, bisere klasične književnosti i dečja izdanja kupe po vrtoglavo niskim cenama.

Iskoristite petak, 27. novembar, posetite sajt www.vulkani.rs i u okviru Black Friday akcije kupite knjige koje će vam ulepšati kraj ove godine.

* Dodatni popust od 20% sabira se sa postojećih 20% popusta na sajtu.

** Na kupovinu tri i više knjiga obračunava se dodatnih 10% popusta.

*** Tokom Black Friday akcije, dostava na teritoriji Republike Srbije je besplatna.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija