• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.11.2020

14:56

VERIO SE GLUMAC IZ "MONTEVIDEA"! Zaprosio mladu GLUMICU - upoznali su se na SNIMANJU FILMA, sada POKAZALI PRSTEN! (FOTO)

Kultura

VERIO SE GLUMAC IZ "MONTEVIDEA"! Zaprosio mladu GLUMICU - upoznali su se na SNIMANJU FILMA, sada POKAZALI PRSTEN! (FOTO)

Podeli vest

Godinama su u vezi, a sada su Dženi Martin i Uroš Jovčić rešili da krunišu svoju ljubav.

Srpski glumac Uroš Jovčić i njegova španska koleginica Dženifer Martin, koji su se upoznali i zavoleli na snimanju filma "Montevideo", juče su postali verenici!

Lepa glumica i blogerka završila je u suzama kada ju je Uroš zaprosio, a lepe vesti je podelila i sa pratiocima na društvenim mrežama.

Dženi je pokazala prsten na ruci, a ispod napisala: "Rekla sam da ljubavi mog života!".

 

 

Mladi glumac je ovako govorio o njihovom upoznavanju.

Upoznali smo se prvog dana na snimanju filma "Montevideo, vidimo se". Jedan deo filma se snimao na Tenerifima, tamo smo boravili dva puta po mesec dana. Ona je igrala Konsuelu, ženu vlasnika jednog hotela. Odmah mi je skrenula pažnju! Bila mi je slatka, crna, simpatična s kovrdžavom kosom i u kostimu iz te epohe - otkrio je Jovčić za naš list i dodao...

Foto: Printscreen You Tube

- U startu smo se zbližili, ali čisto drugarski. Međutim, kako je vreme teklo, nekako smo videli da je to između nas nešto više. Ali ona je u tom trenutku imala nekog dečka i zbog toga nismo hteli ništa da pokušavamo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija