• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.11.2020

17:26

"KADA MI JE NAJTEŽE NISAM POKAZIVALA" Iva Štrljić otkrila kroz šta je u ŽIVOTU PROŠKA, nakon svega je IZAŠLA KAO HEROJ! (FOTO)

Kultura

"KADA MI JE NAJTEŽE NISAM POKAZIVALA" Iva Štrljić otkrila kroz šta je u ŽIVOTU PROŠKA, nakon svega je IZAŠLA KAO HEROJ! (FOTO)

Podeli vest

Glumica Iva Štrljić je ćerka poznatog glumca Milana Štrljića. Nju trenutno gledate u popularnoj seriji "Igra sudbine".

Iva je sada otkrila svojim pratiocima kakva je ona zapravo osoba, kroz šta je sve prošla u životu i kakav karakter ima. 

- Kao svako ko je slobodan umetnik, a to nikad nije spokojna pozicija, prolazila sam u životu kroz raznovsrsne etape borbe, međutim imam sreću sto mi je karakter takav da se nikad ne predajem, ma koliko put deluje ponekad nezgodno. Nije uvek lagodno, ali vredan, uporan, darovit i kreativan covek snagom svoje želje i umeća dopre do blistavih trenutaka, ostvarenja snova, potvrde svog kvaliteta. Nisam imala olakšice vezane za umetničku porodicu u kojoj sam odrasla, nisam dobila nikada ništa tako što su se moji roditelji bavili time kako da mi učine taj pohod ka uspesima jednostavnijim, u svemu sam se izborila sama za sebe braneći se od vetrova, nepravde, nezgodnih ljudi, razočarenja... - napisala je Iva i dodala:

Foto: printscreen instagram/ivastrljicofficial


- I baš zato za mene pametni ljudi, borci, nikada neće dati onaj izlizani komentar koji se tako lako prilepi i kad ima i kad nema razloga, da sam nešto dobila tek tako i time umanjiti nešto od ovoga što sam do sada uradila, a imam velike ideje i mislim da me ono najveće tek čeka. Kada mi je bilo najteže nisam pokazivala, bas ničim i nikako, jer je osnova bića jednog coveka, a posebno jedne dame u dostojanstvenosti. Dostojanstvo bi trebalo da bude podloga jedne duše jer nas ona čini ljudima za divljenje jače od bilo čega. Mislim da je baš dostojanstvenost ona ključna osobina koja uvek pripada herojima, a u životu je najvažnije biti heroj - poručila je Iva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija