• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Prva.rs

20.12.2020

12:12

ĆERKA MARKA NIKOLIĆA JE OVA POZNATA GLUMICA! Gledali smo je u popularnoj SERIJI, svi je znate, a evo ko je u PITANJU! /FOTO/

Kultura

ĆERKA MARKA NIKOLIĆA JE OVA POZNATA GLUMICA! Gledali smo je u popularnoj SERIJI, svi je znate, a evo ko je u PITANJU! /FOTO/

Podeli vest

Krenula je očevim stopama, a publika ju je do sada gledala u seriji "Žigosani u reketu". Nedavno je snimila i film "Pored mene".

Mina Nikolić, ćerka proslavljenog glumca Marka Nikolića, pred kamerama je mnoge iznenadila kada je otkrila da je položila za upravljanje čamcem koji poseduje, a koji se zove Žana, ali i da je veoma spretna sa alatom.

Foto: printscreen

- Šmirglala sam sama, brusila krov, bila zatrpana prašinom - pričala je kroz osmeh u emisiji "Praktična žena".

Inače, ova mlada glumica je jednom prilikom otkrila i da je radi u kafiću dok čeka prave uloge.

- Za sada i dalje radim u kafiću i čekam pravu priliku. Neku komediju, zašto da ne? Možda baš zato što je izvan moje "komforne zone", želela bih da je radim. Verujem da sa dramom znam meru, dok se s komedijom teže opuštam. Sve pomalo, po pet posto - navela je Mina za "Novosti" svojevremeno

Podsećamo, Mina je sa svojim ocem igrala u seriji "Žigosani u reketu", a to je bio ujedno i poslednji televizijski projekat preminulog glumca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pecatorezac

pre 3 godine

Setila sam se , pre dve decenije uradila jednoj devojcici pečat na dar sa otiskom Mina Nikolic-glumica.srdacan pozdrav glumici

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija