• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

22.12.2020

08:35

NAŠA GLUMICA PONOSNA NA SINA! Naslednik Nade Macanković igra u Južnom vetru

Kultura

NAŠA GLUMICA PONOSNA NA SINA! Naslednik Nade Macanković igra u Južnom vetru

Podeli vest

Naslednik poznate glumice Nade Macanković i bivšeg odbojkaša Bojana Janića u hit filmu i seriji igra Luku, naslednika Miloša Bikovića i Jovane Stojiljković

 Naslednik poznate glumice i bivšeg odbojkaša Bojana Janića u hit filmu i seriji igra Luku, naslednika Miloša Bikovića i Jovane Stojiljković.

Foto: Printscreen You Tube/Jutarnji Program TV HAPPY

- Moj sin je sada popularniji od mene, uloga Luke ga je vinula u zvezde. Sada svi traže da se fotografišu s njim. Prepoznaju ga na ulici i prilaze mu, naročito ove mlađe generacije. To me i ne čudi s obzirom na ogroman uspeh "Južnog vetra" - kaže Nada na početku razgovora za Informer i dodaje da Milutinu prija popularnost:

- Kada mu neko priđe da se fotografišu, odmah ga pita "Jesi me gledao u seriji?" Otkako je naučio da se potpiše, voli da deli autograme, sve to mu je veoma zabavno.

Glumica objašnjava kako je njen naslednik dobio ulogu u "Južnom vetru":

Foto: Printscreen You Tube/Jutarnji Program TV HAPPY

- Ljudi iz agencije koja je radila kasting videli su ga na Instagramu, gde često kačim njegove video-snimke. Pozvali su me i pitali da li bi došao na probu. Tada je Milutin imao svega tri i po godine. On najpre nije hteo ni da čuje za to. Moj muž je tada rekao: "Ako on neće, javi ljudima da neće doći na kasting." Uzela sam telefon da ih pozovem, ali je Milutin u tom trenutku uzviknuo: "Mama, hoću da budem glumac!"

Dečak se za ulogu Luke pripremao najčešće u kolima.

- Učili smo zajedno tekst, i to uglavnom u toku vožnje. Divno mu je bilo na snimanju, baš je zavoleo i Miloša Bikovića i Jovanu Stojiljković, bili su mu divna podrška. Rano je sada da nagađam da će gluma biti Milutinov izbor, jer pokazuje interesovanje i za muziku i za karate.

Mali Milutin: Najviše sam voleo da skačem na Bikovića

Mali glumac Milutin Janić otkriva šta je najviše voleo da radi u pauzama snimanja.
- Obožavao sam da se zatrčim i skočim na Bikovića - kaže Nadin sin, koji je ubeđen da će biti glumac kada poraste:
- Biću bolji glumac od mame! Pokušaću.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija