• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/G.T.

23.12.2020

16:05

VUK KOSTIĆ NA STUBU SRAMA ZBOG FOTOGRAFIJE IZ LOVA - Onaj ko olako puca u životinje, lako puca i u ljude! /FOTO/

Kultura

VUK KOSTIĆ NA STUBU SRAMA ZBOG FOTOGRAFIJE IZ LOVA - Onaj ko olako puca u životinje, lako puca i u ljude! /FOTO/

Podeli vest

Tviteraši su bili besni kada su se podsetili fotografije glumca koji pozira s puškom pored mrtve životinje

Ni posle nekoliko godina nisu se smirile strasti u javnosti nakon objavljene fotografije Vuka Kostića na kojoj je sa puškom i ubijenom srnom.

Glumac je strastveni lovac i ribolovac, ali je naišao na veliku osudu javnosti. Sporna fotografija, tačnije Kostićev potez, ponovo se pojavila na društvenim mrežama i pokrenula lavinu komentara, koji mu uopšte ne idu u prilog. U tom periodu, izvesni Goran Jovanović iz Podgorice uputio je Vuku otvoreno pismo, iz čijeg teksta se i danas pojavljuju citati.

Foto: printscreen

Vuk Kostić

–  Ne znamo ko je ubica njegovog oca, ali znamo da je on ubica nečijeg deteta – bio je naslov otvorenog pisma, u periodu kada je glumac imao ulogu u seriji “Ubice mog oca”. Sada su ga pojedini tviteraši iznova osudili.

Onaj ko olako puca na životinje, isto tako olako puca i u ljude – jedan je od komentara na račun Kostića, dok se drugi upitao u čemu vidi srž.

Foto: printscreen

Vuk Kostić

I koje mu je to zadovoljstvo? Ubio životinju iz zabave, pa je sad srećan – piše još jedan tviteraš. Međutim, bilo je i oštrijih komentara, jer je, očigledno, fotografija mrtve srne mnoge i uznemirila.

Tužno i sramno. Baš je “hrabar”. Neka krene bez puške na medveda ili lava. Ne podržavam. Mrzim lovce i lov. Nema moralnog opravdanja da ubiješ živo biće. Lovci su ubice! Rasplaka me ovo, koji nečovek treba da budeš da ti je to zadovoljstvo? – poručivali su ljudi u komentarima.

I dok su mnogi ranije tvrdili da je “baš našao šta će da mu bude strast”, Vuk je i pre govorio o tome da lov doživljava kao sport, što je naišlo na još veću osudu javnosti.

Foto: HIT dodatak/informer

Vuk Kostić

– Član sam lovačkog udruženja u Jabukovcu u Negotinskoj Krajini. Često odem i kod kumova na Jastrebac, Mokru Goru, gde imam svoju lovačku kolibu, a i na sever Crne Gore. Tamo, između Bijelog Polja i Mojkovca, u selu Tomaševo, takođe imam kumove, a idem i u predeo Bajina Bašta – Skelani. Najviše volim da lovim divlje svinje i srndaće. Srndać se lovi samo leti, nekoliko meseci, lov počinje prvog maja i završava se u vreme parenja, u avgustu. Za sve postoji kalendar… Najmanje sam ulovio zečeva i fazana, a imam preko 40 srndaća, dosta veprova – izjavio je glumac pre skoro deset godina za Mozzart sport.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mile

pre 3 godine

Sta su skocili na coveka, koliko se ja secam, 1991 vecina nije nikad pucala u zivotinje ali je odma pucala u druge ljude, na obe strane.... tako da ovi tviter komentari za Kostica su samo prazno mlacenje slame...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić: Radimo na boljoj saobraćajnoj povezanosti sa Rumunijom
Politika

Vesić: Radimo na boljoj saobraćajnoj povezanosti sa Rumunijom

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i ambasadorka Rumunije u Srbiji Silvija Davidoju saglasili su se danas da bi dobri politički odnosi dve zemlje trebalo da utiču i na poboljšanje ekonomskih odnosa odnosno bolju saobraćajnu povezanost čemu bi, kako su naveli, doprinela realizacija projekata pre svega u oblasti putne i železničke infrastrukture.

03.06.2024

17:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija