• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo.rs

29.12.2020

20:24

SVI JE ZNATE KAO MILU IZ IGRE SUDBINE! Glumica Olja Lević otkrila KAKO je dobila ulogu u popularnoj SERIJI!

Kultura

SVI JE ZNATE KAO MILU IZ IGRE SUDBINE! Glumica Olja Lević otkrila KAKO je dobila ulogu u popularnoj SERIJI!

Podeli vest

Glumica Olja Lević otkrila je da je bila pozvana za lik Sofije Šubarević, ali je ipak dobila ulogu Mile!

Olju Lević, proslavila je uloga Mile Galić u seriji "Igra sudbine", a sada je glumica otkrila šta joj pišu fanovi na društvenim mrežama.

- Nisam se baš direktno susretala sa nepristojnim ponudama, ali možda sam neko ko deluje da neće da pristane na nepristojne ponude. Indirektno, pa kao neko opipavanje, možda je toga bilo. Toga ima i u našem poslu, i u svakom poslu, ja mislim. Današnji svet i život nije nimalo lak! Treba se boriti - rekla je glumica i dodala:

- Sad možda više i ne misle, ali mnogi su mislili da sam manekenka. Zbog toga sam i pozvana u stvari na kasting. Bila sam pozvana za lik Sofije, na osnovu tih fotografija, pošto Sofija u seriji igra manekenku. Te fotografije su mi bile neka pomoć, eto da budem pozvana na kasting i dobijem ulogu Mile. Ja od kad sam napravila Instagram, mene su nekako tad krenule… Dobila sam i ovu ulogu, i neke poslove. Tako da je Instagram vrlo bitan u današnjem svetu, da li se to meni svidelo ili ne, to je druga stvar - zaključila je Olja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran karapandzic

pre 3 godine

Zoltane, tako sam sretan sto cu te uskoro videti. Pozdravicemo se kao prijatelji. Pokazaces mi kako se pravi burek? Na masti? Super.

Aca

pre 3 godine

Sto se mene tice, kako si sina Dragana oresla na onako surov nacin, ti si negativac i uloga Sofije Subarevic bi ti bas dobro pristajala, pogotovo sa mimikom lica koju imas. Nek ti je sa srecom.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija