• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kec na jedanaest/Informer.rs

30.12.2020

20:25

NINA JANKOVIĆ U 5. MESECU i dalje radi punom parom! A evo o čemu najviše vodi računa tokom druge trudnoće!

Kultura

NINA JANKOVIĆ U 5. MESECU i dalje radi punom parom! A evo o čemu najviše vodi računa tokom druge trudnoće!

Podeli vest

Glumica Nina Janković trenutno je u petom mesecu trudnoće, i sa nestroljenjem iščekuje rođenje ćerke.

Ona sada ističe da veoma vodi računa o ishrani tokom trudnoće jer ne želi previše da se ugoji. 

- U petom sam mesecu trudnoće i trudim se da se ugojim kao prvog puta, bilo je previše - poručila je Nina Janković i dodala: 

- U januaru počinje snimanje nastavka serije “Ubice mog oca” i verovatno ću imati najviše krupnih kadrova ikada - rekla je glumica. 

I nakon prve trudnoće sa sinom Vukašinom glumica se već posle dva meseca vratila poslu, a nedavno je otkrila da joj nije bio problem ni na setu da doji bebu.

Foto: instagram/janxnina

- Neko može da kaže vidi ovu budalu, a neko može da kaže da je to svaka čast. Sva sreća da sam samo dva puta ceo dan snimala, pa su mi tad dva puta doveli Vukašina, ali ostavim mleko tad. Tako da ga nisam ni često ostavljala. To sam malo i preterala. Odvojili smo se par puta na jednu, dve večeri - ispričala je glumica i dodala da je sin jako srećan što će dobiti seku, ali i da uveliko sređuje kutak u svom domu za ćerkicu:

- Počela sam da sređujem sobu, ali nadam se da ću pred kraj sve. Ne kupujem još uvek ništa, od Vukašina imam gomilu igračaka, neke su potpuno neutralne. Naravno, da ću joj kupovati igračkice i sve, ali je još uvek rano. Imala sam mučnine, bilo je strašno na početku.

Podsetimo, Nina je u braku sa Matejom Dičićem već šest godina i ne krije da je njihova ljubav jaka kao prvog dana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Hteo sam da izludim! Sa Zvezdom u Bariju osvojio Evropu, a onda maler! Više ih nikada nije video!
Crvena zvezda

Hteo sam da izludim! Sa Zvezdom u Bariju osvojio Evropu, a onda maler! Više ih nikada nije video!

- Od tog finala sa Zvezdom i osvajanja Kupa šampiona nijedanput više nisam otišao u Bari, a voleo bih da prošetam do stadiona „Sveti Nikola“, pogledam neku utakmicu, zašto da ne, i evociram prelepe uspomene koje nosim iz tog italijanskog grada. Ukoliko mi se u skorije vreme ukaže prilika svakako ću to da uradim – priča za Informer Slobodan Marović, član legendarne generacije Crvene zvezde koja je 1991. godine protiv Olimpika iz Marselja pokorila Evropu i otkriva šta mu je sve u tim poslednjim trenucima finala prolazilo kroz glavu, šta mu se dogodilo na dočeku u Beogradu.

30.04.2024

14:00

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija