• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.01.2021

14:11

ANĐELINA DŽOLI U NOVOM FILMU! Pogledajte fantaziju "Beše jednom" /VIDEO/

Kultura

ANĐELINA DŽOLI U NOVOM FILMU! Pogledajte fantaziju "Beše jednom" /VIDEO/

Podeli vest

Dejvid (12), Petar (10) i Alisa Lidlton (8) uživaju u idiličnom detinjstvu u Engleskoj krajem 19. veka. Oni najviše vole da se igraju u svojoj bašti i obližnjoj šumi, a dečiju živopisnu maštu podstiču roditelji Džek (Dejvid Ojelovo) i Rouz (Andželina Džoli)

Alisa i Petar su zaljubljeni u svog starijeg brata Dejvida, koji svoju pažnju deli na sestrine čajanke sa plišanim igračkama i uzbudljive gusarske avanture sa mlađim bratom. Njihov svet će biti poljuljan kada Rouzina sestra Elenor (Ana Čenselor), opseduta statusom, obezbedi Dejvidu mesto u Bristlmosu, prestižnom internatu, što znači da će Dejvid uskoro otići od kuće. Ali, zamišljeni života bez Dejvida postaje još gora stvarnost kada se dogodi tragedija - tokom igre na trošnom rečnom čamcu sa Petrom, Dejvid se oklizne i udavi.

Tuga preti da slomi porodicu Lidlton. Rouz (Anđelina) se povlači u sebe, dosta pije, dok opsesivno pravi šešir od filca koji je obećala Dejvidu kao poklon za odlazak. Džek, majstor koji pravi makete brodova, ponovo upada u svoju zavisnost od kockanja i baca se u dugove, povezujući se sa svojom mračnom prošlošću podzemlja. Alisa u početku odbija da prihvati da Dejvida zaista nema i, odgurnuta od majke, približava se tetki koja odlučuje da je pretvori u pravu damu. U međuvremenu, Petar sebe krivi za Dejvidovu smrt i trudi se da popuni rupu koja je u porodici nastala zbog bratovljeve smrti.

Foto: Printscreen You Tube taramount

Anđelina Džoli

Kako se situacija Lidltonovih pogoršava, i Petar i Alisa pronalaze snagu u moći svoje mašte i kreću u pravu avanturu kako bi spasili porodicu od besparice - avanturu koja ih vodi duboko u podle ulice viktorijanskog Londona, gde spoznaju neverovatna otkrića o poreklu svog oca.

Ohrabren, Petar shvata da nije rešenje da postane kao njegov stariji brat i  odlučuje da pobegne u večno dečaštvo na daleko ostrvo Nedođija. U međuvremenu, Alisa se upušta u svet sopstvenog stvaranja, nazvan Zemlja čuda, gde shvata da se na kraju mora vratiti u stvarnost, odrasti i napraviti sopstveni izbor, između majke i tetke.

Tako se iz jedne tragične stvarnosti rađaju dve veoma različite fantastične legende: Petar Pan i Alisa u zemlji čuda.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija