• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. KOSTIĆ

18.01.2021

09:00

SNIMA SE NASTAVAK "KLANA"! Drugu sezonu obeležiće RAT GLAVNIH LIKOVA, koji su inspirisani Šiptarom, Kumom i Čumetom!

Kultura

SNIMA SE NASTAVAK "KLANA"! Drugu sezonu obeležiće RAT GLAVNIH LIKOVA, koji su inspirisani Šiptarom, Kumom i Čumetom!

Podeli vest

Drugu sezonu obeležiće rat glavnih likova, koji su inspirisani Šiptarom, Kumom i Čumetom. Šok i Paša više neće želeti da trpe torturu i maltretiranja Bubona i ući će sa njim u ozbiljan sukob

Krimi-serija "Klan", koja je sinoć završena na RTS, dobiće svoj nastavak! Ekipa uskoro počinje sa snimanjem druge sezone u kojoj će Šok (Aleksandar Dimitrijević) i Paša (Nedim Nezirović) osnovati novi klan! Njih dvojica će se u nastavku priče posvađati sa svojim šefom Bubonom (Feđa Štukan) i ostaviće ga samog, a onda osnovati sopstvenu mafijašku grupu.

- Šok i Paša, čiji su likovi inspirisani Dušanom Spasojevićem Šiptarom i Miletom Lukovićem Kumom, više neće želeti da trpe torturu i maltretiranja Bubona (lik građen po ugledu na Ljubišu Buhu Čumeta) i ući će sa njim u ozbiljan sukob. Zaratiće zbog para, jer im on ne daje više novca od nelegalnih poslova. Zbog toga će oni osnovati svoj klan, a njega će ostaviti. Doskora bliski saradnici u nastavku serije postaće ljuti protivnici i gledaće da jedni drugima unište poslove - priča za Informer izvor blizak produkciji serije.

Foto: privatna arhiva

On objašnjava da će većina radnje druge sezone serije biti inspirisana stvarnim događajima iz srpskog podzemlja.

- Raskol između Šoka, Paše i Bubona je refleksija svađe između Ljubiše Buhe Čumeta sa nekadašnjim vođama "zemunskog klana". Oni su se posvađali 2002. godine, pa su Kum i Šiptar hteli i da likvidiraju Čumeta. On je izbegao smrt, ali od tog trenutka saradnja između njih je bila završena - kaže naš sagovornik.

U poslednjoj epizodi serije gledali smo Pašinu ženidbu, a u drugoj sezoni ćemo gledati ostale detalje iz njegovog života.

- Paša će postati otac i dobiće dete! Gledaoci će moći da vide kako jedan mafijaš živi privatno. Zbog svojih opasnih poslova izvan zakona i njegova porodica će se naći na meti suparničkog klana i neće mu biti nimalo lako da svoje najvoljenije zaštiti od tog užasa. Scenario je tek u pripremnoj fazi, tako da više od ovoga ne bih mogao da otkrivam - jasan je naš sagovornik.

Snimanje druge sezone serije "Klan" u produkciji "Telekoma Srbija" i "Firefly produkcije" počeće na proleće, a premijera novih epizoda očekuje se sledeće godine.

Nedim: "Klan" ne
glorifikuje kriminal

Nedim Nezirović kaže da serija "Klan" ne glorifikuje kriminal već pokazuje sve njegove loše i mračne strane.
- Niko ne pravi ovakve serije sa namerom da mlade regrutuje u mafiju, naprotiv! Baš zato nijedan lik u "Klanu" nije predstavljen kao junak, već kao antiheroj. Reditelj Boban Skerlić izneo je pred gledaoce svu prljavštinu iz života kriminalaca. I zato ova serija kriminal ne stavlja na pijedestal, već ga razotkriva i demistifikuje. Glavne junake predstavlja onakvim kakvi oni zapravo jesu: uplašeni, beskrupulozni, bahati, alavi, nesigurni, impulsivni, emocionalno rastrojeni i moralno osakaćeni - kaže Nedim za Informer.


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SNS demonokratija

pre 3 godine

Ima li možda vesti o višednevnom protestu u Nišu zbog bahate vožnje i smrti deteta ?

luka

pre 3 godine

ko boga vas molim ne nastavljaj te seriju debilna je

Jax

pre 3 godine

Loše odradjena serija, pogledao 15 minuta samo. Produkcija loša, glumci očajni ali bitno je da klinci gledaju da nauče posao.

Arpad

pre 3 godine

Ja bih pohapsio sve koji su dozvolili da se ovo s*anje emutuje pre ponoci. Svakako prestajem da placam pretplatu za prostakluk.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Magazin

Džet set

Srbija