• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

21.01.2021

12:07

Osveženje na TV Happy : “Na pravom mestu” za aktuelne teme - večeras od 21:50!

Kultura

Osveženje na TV Happy : “Na pravom mestu” za aktuelne teme - večeras od 21:50!

Podeli vest

Mislite da niste informisani na pravi način? Želite da čujete mišljenje stručnjaka o temama koje vas svakodnevno okupiraju? Voljni ste da saznate istinu o aktuelnim događanjima bez cenzure i guranja pod tepih?

Budite "Na pravom mestu"  četvrtkom od 21:50. Nova emisija na televiziji Happy ,”Na pravom mestu”,  nastojaće da približi aktuelne teme “običnim” građanima, a gosti iz sveta kulture i sporta privućiće pažnju  svih generacija.

Voditeljka Antonela Jelić u prvoj emisiji ugostiće eminentne stručnjake Prof Miljka Ristića, dr Vlada Batnožića i dr Jelisavetu Kunosić koji će pričati o virusu korona i iznositi svoja iskustva, činjenice i preporuke.

Foto: Promo

Voditeljka Antonela Jelić

Sa stanovišta laika o ovoj temi govoriće poznati glumac Rastko Jovanović, a donosimo i prilog iz Arene - žarišta događanja. Mnogi poznati sportisti uključiće se i govoriti o svom iskustvu sa virusom Korona.

Ne propustite emisiju koja će biti pravo osveženje za gledaoce ispred malih ekrana, četvrtkom od 21:50 samo na TV Happy.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija