• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

01.03.2021

13:47

DANICA I LAZAR RISTOVSKI IMAJU DVA SINA, NE ZNA SE KOJI JE USPEŠNIJI! Glumica prvi put o deci: Nisam ih kontrolisala, to je više bila predostrožnost!

Kultura

DANICA I LAZAR RISTOVSKI IMAJU DVA SINA, NE ZNA SE KOJI JE USPEŠNIJI! Glumica prvi put o deci: Nisam ih kontrolisala, to je više bila predostrožnost!

Podeli vest

Ulogom Lile u seriji “Igra sudbine”, Danica Ristovski, pobrala je simpatije televizijske publike, a njene replike često se prepričavaju. Neposredna, šarmantna, a surovo iskrena takva je njena junakinja, a kako kaže dosta osobina i ona lično poseduje.

- Ja bez istine ne umem da živim. Nema borbe za istinom kod mene, jer je ona sastavni deo moje ličnosti, načina života, odnosa prema ljudima. Ja volim transparentnost, zato obožavam Lilu jer je ona takva, iako živi u vremenu kog danas nema. Lila je vrsta Antigone. Bori se za istinu, pravdu, gine za porodicu, voli svoju sestričinu, i Lile nema prepreke kada je u pitanju Ada. Voli da bude deo života njene porodice. Voli da bude korisna- kaže Danica Ristovski.

Njena junakinja Lila je neko ko je kontrol frik, voli sve da kontroliše, pa smo pitali Danicu, da li je i ona takva u privatnom životu.

- Nije loše biti frik kada je u pitanju kontrola. Ona je neophodna, posebno danas. Kontrola i samokontrola, s obzirom na to da je naš posao vezan za ljude. S ljudima je najteže raditi. Kontrola je neophodna. Zatim kontrola rasporeda, dece tokom odrastanja, kontrola života. Nije to loše - kaže uz osmeh Danica.

Snimanja nekada traju i po 12 sati, ali Danici to ne predstavlja problem.

- Snimanje protiče fantastično. To je jedna izuzetna fabrika. Sećate se filma Čarlina Čaplina “Moderna vremena”. Eto tako- melje, melje, ali kada je uspeh ovako fantastičan kakav ima naša serija, druženje sa divnim kolegama, dobra produkcija, onda sve ostalo pada u vodu - iskrena je ona.

Kontrolisala sam decu tokom odrastanja

Porodica Ristovski je krajem septembra ove godine postala brojnija za jednog člana, malenog Bogdana. Mlađi sin Lazara i Danice, Jovan, dobio je prvog sina sa suprugom Ljiljanom, a ponosni baka i deka nisu krili sreću zbog nove životne uloge.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Jovan Ristovski

Inače, kada smo Danicu pitali da li je kontrolisala sinove Petra i Jovana, odgovorila je:

- Pa, naravno. Nije to bila kontrola, već predostrožnost, velika pažnja i trud da se uvek kaže istina.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija