• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

02.03.2021

11:12

BREDLI KUPER NIJE GUBIO VREME, PA ZAVRŠIO SA BIVŠOM! Najveći zavodnik PONOVO LJUBI ovu glumicu, a ona ga NIKADA NIJE PREBOLELA

Kultura

BREDLI KUPER NIJE GUBIO VREME, PA ZAVRŠIO SA BIVŠOM! Najveći zavodnik PONOVO LJUBI ovu glumicu, a ona ga NIKADA NIJE PREBOLELA

Podeli vest

Bredli Kuper (45) ove godine nije bio među nominovanima na 92. dodeli Oskara u Dolbi teatru, ali je sa svečane ceremonije otišao s jednom zlatnom statuetom! Kako američki mediji javljaju, Rene Zelveger (50), koja je te večeri nagrađena Oskarom za svoju ulogu u filmu „Džudi“, otišla je sa svečanosti pravo u Bredlijevu

Par se, inače, viđao od 2009. do 2011. godine, a izvori sada tvrde da Rene nikada nije u potpunosti prebolela Kupera.

— Rene je kasnije rekla prijateljima da je za nju to bilo jednako kao osvajanje Oskara. Sve se desilo odjednom! Uvek je o Bredliju razmišljala kao o onom koji joj je utekao — rekao je za Woman‘s Day izvor blizak glumici.

On je dodao da su se glumci godinama povremeno sretali i da je Bredli prvi prišao Rene kako bi popričali i kako bi joj rekao da je bio toliko oduševljen njenim filmom „Džudi“ i da ga je pogledao dvaput, kao i da je Rene osetila leptiriće u stomaku kad je videla da joj bivši dečko prilazi.

Foto: Reuters

Rene nikada nije prebolela Bredlija?

Glumci su navodno flertovali cele večeri, nakon ceremonije dodele Bredli Kuper je pozvao Rene da odu kod njega, gde su sedeli i razgovarali do četiri sata izjutra. Sutradan je Zelvegerova ispričala prijateljima da se glumac promenio od dana kada su bili u vezi i da želi da nastave tamo gde su stali.

Pre nekoliko dana, američki mediji pisali su da su se Rene i Bredli pomirili, na šta se njen PR samo nasmejao, dok su izvori bliski Kuperu tvrdili da u ovim glasinama nema istine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija