• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas

06.03.2021

13:45

SOFIJA JE GLUMILA MILICU U SERIJI "OTVORENA VRATA", A ONDA JE NAPUSTILA SRBIJU! Sada se bavi OVIM POSLOM, a evo KAKO IZGLEDA! /FOTO/

Kultura

SOFIJA JE GLUMILA MILICU U SERIJI "OTVORENA VRATA", A ONDA JE NAPUSTILA SRBIJU! Sada se bavi OVIM POSLOM, a evo KAKO IZGLEDA! /FOTO/

Podeli vest

Svi znate Sofiju Jović Delić po ulozi Milice u seriji "Otvorena vrata". Sofija je nakon pomenute serije napustila Srbiju i otišla na školovanje u inostranstvo

Završila je pozorišnu režiju na Univerzitetu u Njujorku, a nakon toga studije psihologije na kojima je doktorirala.

Jovićeva danas radi kao izvršni direktor u jednoj kompaniji u Americi, koja se bavi globalnim istraživanjima u oblasti psihologije.

Foto: Printscreen You Tube Otvorena Vrata

Ovako glumica danas izgleda

 

Početkom 2013. godine ponovo smo imali priliku da je vidimo na malim ekranima, kada je glumila u nastavku serije “Otvorena vrata”.

Na konferenciji za novinare tom prilikom je izjavila da je srećna što je ljudi i danas prepoznaju na ulicama Njujorka, gde već godinama živi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Majat

pre 3 godine

Bila je jako dobra u seriji "Otvorena vrata". Izuzetno dete-glumac. Mislim da bi bila vrhunska glumica da se tome posvetila. Šteta što nije ostala u tom zanimanju. Ali ako je psihologija čini srećnom-neka....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija