• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Pantić

09.03.2021

07:36

NE MOŽE DA PREŽALI SMRT GLUMCA! Zdravko Šotra OTKRIVA šta ga je snašlo - BORIS je četvrti član ekipe koji je preminuo!

Kultura

NE MOŽE DA PREŽALI SMRT GLUMCA! Zdravko Šotra OTKRIVA šta ga je snašlo - BORIS je četvrti član ekipe koji je preminuo!

Podeli vest

Reditelj Zdravko Šotra kaže da je glumac Boris Komnenić, četvrti član serije "Aleksandar od Jugoslavije", koji zbog smrti nije doživeo premijeru serije.

Boris Komnenić je četvrti član ekipe serije 'Aleksandar od Jugoslavije' koji nije doživeo premijeru ovog ostvarenja, otkriva Zdravko Šotra. Pre čuvenog Saše iz 'Boljeg života' preminuli su glumci Ivan Bekjarev i Goran Daničić, kao i kompozitor Vojkan Borisavljević, koji je radio muziku za ovu istorijsku dramu.

Scena sa kraljem

Šotra ne može da se pomiri sa činjenicom da je za kratko vreme izgubio čak četiri saradnika.

- Borisovo ime je četvrto u nizu koje ćemo, nažalost, morati da zaokružimo na odjavnoj špici serije 'Aleksandar od Jugoslavije'. Vest o njegovoj smrti zatekla me je u trenutku dok sam u montaži gledao epizodu u kojoj se Komnenić kao predsednik Demokratske stranke sreće sa kraljem Aleksandrom - priča poznati reditelj.

Foto: Printscreen You Tube

Zdravko dodaje da su ovu seriju snimali tokom najvećeg udara koronavirusa, ali da niko nije imao većih zdravstvenih problema.

Milica: Boris je bio moj prvi verenik

Milica Milša veoma se potresla zbog smrti Borisa Komnenića, koji joj je bio verenik u kultnoj seriji 'Bolji život'.
"Ne mogu i neću da verujem da si i ti otišao. Ovaj život postaje nepodnošljiv bez dragih ljudi. Ti si bio moj prvi televizijski verenik u prvoj seriji koju sam snimila, 'Bolji život'. Svaki susret sa tobom donosio je radost i smeh. Nedostajaćeš ovom svetu tako duhovit, obrazovan, lucidan i poseban", napisala je glumica na Instagramu.

- Za vreme snimanja serije u ekipi nije bilo nikakvih ozbiljnijih slučajeva zaraze koronavirusom. A onda su moji saradnici počeli da odlaze jedan za drugim. Prvo nas je napustio Ivan Bekjarev, pa onda Goran Daničić. Posle njih je preminuo i Vojkan Borisavljević, koji je počeo da radi na muzici za seriju. Nažalost, Boris Komnenić je četvrti čovek čije ću ime morati da zaokružim na špici serije. Strašno mi je žao svih tih ljudi, posebno Komnenića - ispričao je Šotra.


Poslednja uloga

Boris Komnenić preminuo je 7. marta u Beogradu nakon dugogodišnje borbe sa opakom bolešću. Glumac je zbog pogoršanja zdravstvenog stanja morao da prekine snimanje serije 'Koleginice', a gledaoci će uskoro moći da ga vide u Šotrinoj seriji 'Aleksandar od Jugoslavije', koja se zvanično vodi kao poslednji projekat koji je glumac snimio.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija