• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs/Informer.rs

09.08.2021

17:55

Holivudska glumica posetila muzej Nikole Tesle! Oduševila se eksponatima, ostavila jak utisak na direktorku: Iako je slavna, živi kao sav normalan svet! /FOTO/

printscreen instagram

Kultura

Holivudska glumica posetila muzej Nikole Tesle! Oduševila se eksponatima, ostavila jak utisak na direktorku: Iako je slavna, živi kao sav normalan svet! /FOTO/

Podeli vest

Holivudska glumica, Kejt Hadson, boravi u našoj prestonici povodom snimanja nastavka filma “Nož u leđa”, a sa njom su došla deca i partner Deni.

Pored obaveza oko snimanja ona je našla vremena da obiđe kulturne znamenitosti Beograda. Pa je tako posetila i Teslin muzej, a pored dece, društvo su joj pravili i njen kolega Edvard Norton sa suprugom.

Ovu informaciju je potvrdila na svom Instagram profilu Ivona Jevtić, trenutni direktor Muzeja Nikola Tesla.

- Velika mi je čast da su nam danas bili čuveni holivudski glumci i što su izdvojili vreme pored svojih obaveza da dođu u Muzej Nikole Tesle. Prelepa Kejt Hadson je svojom neposrednošću pokazala da iako je toliko slavna živi kao sav normalan svet - napisala je Ivona.

Slavna glumica u Srbiju je došla sa suprugom i decom, a pre dolaska u Srbiju boravili su u Grčkoj, a nakon toga i Italiji.

- Decu uglavnom svuda sa sobom vodi. Ne želi da se razdvaja od njih. Kada snima čuva ih njen partner. Najmlađa ćerka ima dve godine, pa su najviše posvećeni njoj, a kada je potrebno angažuju i bebisiterku. Nije zahtevna s obzirom na to da je holivudska glumica. Bitno joj je da ima redovne obroke, da jede hranu na koju je navikla i da ima treninge. Ne predstavlja joj problem da popriča sa osobljem i da se fotografiše. Vrlo je ljubazna i mnogi se šale da se odomaćila u Beogradu i da bi voleli da što češće dolazi - rekao je naš izvor.

Inače, Kejt je dobila troje dece sa tri različita muškarca, a kako je više puta rekla sa svim nekadašnjim partnerima ostala je u dobrim odnosima. Glumica je takođe nedavno rekla da nije isključiva po pitanju još dece, ali da će sa tim sačekati dok najmlađa ćerka Rani Rouz ne napuni četiri ili pet godina. Njeno najstarije dete, sin Rajder kog je dobila sa pevačem Krisom Robinsonom napunio je 17 godina, a pored njega ima još jednog sina Bingama kog je dobila sa bivšim verenikom, frontmenom grupe “Muse”, Metom Balemijem, koji ima devet godina.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Džet set

Srbija