• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.12.2021

10:59

DŽENIFER ANISTON U SUZAMA PROGOVORILA O MAJČINSTVU: Ne znate ništa o mojoj...

Kultura

DŽENIFER ANISTON U SUZAMA PROGOVORILA O MAJČINSTVU: Ne znate ništa o mojoj...

Podeli vest

Holivudska glumica Dženifer Aniston (52) odgovorila je na optužbe da je odbacila šansu da postane majka zbog glumačke karijere

Ona je navela za The Hollywood Reporter da ljudi ne znaju ništa o njenoj medicinskoj istoriji. Nakon razvoda sa Bredom Pitom, glumica je 2016. godine rekla da je oduvek želela da ima decu, ali da i dalje želi.

Postala je velika zvezda zahvljajujući seriji "Prijatelji", ali su je pogađala nagađanja o njenom privatnom životu.

 

 

 - Sve sam to shvatala vrlo privatno, te glasine o trudnoći i komentare da sam odabrala karijeru umesto dece. Smetalo mi je to što te osobe nisu imale pojma šta se događa u mom privatnom životu, kakvo mi je medicinsko stanje, zašto ne mogu... Mogu li da imam decu? Oni ne znaju ništa o tome - rekla je glumica i nazvala te komentare "bolnima" i "jednostavno zlobnima".

Anistonova se osvrnula na društvo u kojem živimo i objasnila da je i dalje u redu da se muškarci žene više puta i imaju po 30 godina mlađu ženu, a da se to pripadnicima lepšeg pola itekako prebacuje i zamera ukoliko je obrnuta situacija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 2 godine

Ova zena samo kuka. Nesposobna da odrzi bilo koju vezu. Egoista.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija