• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Jovana Bogdanović

30.03.2022

08:27

PROGOVORIO O PRVOJ SUPRUZI! Aleksandar Šapić za Hit Informer otkrio zbog čega se razveo!

Printscreen You Tube/Hit Informer

Kultura

PROGOVORIO O PRVOJ SUPRUZI! Aleksandar Šapić za Hit Informer otkrio zbog čega se razveo!

Podeli vest

Poznati političar nerado govori o privatnom životu, ali je sada otvorio dušu i o bivšoj supruzi

 

Foto: Printscreen You Tube/Hit Informer

Bio oženjen 2005. godine... Šapić

Aleksandar Šapić, kandidat za gradonačelnika i bivši vaterpolista otkrio je u ekskluzivnom intervjuu za Hit Informer pojedinosti iz privatnog života. I osim o deci i sadašnjoj supruzi Aleksandri, on je govorio i o nekadašnjoj ženi. U životu nije imao puno veza, a prvi put se oženio 2005. godine Ivanom.
- Ja se ne stidim svoje prošlosti. Moja bivša supruga i ja smo se rastali bez ružnih reci. Bili smo četiri godine u braku, ja sam u to vreme igrao u inostranstvu. Ne verujem da je daljina bila razlog razvoda. Daljina može malo da vam komplikuje vezu, ali ne može da bude ključni razlog za rastanak. Da smo bili jedno za drugo, ostali bismo zajedno - kaže Šapić.

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Aleksandar Šapić

Osim o ljubavima, Šapić je govorio i o tome kakao sada živi i istakao je da se dosta povukao, te da samo povremeno izađe u restoran. Aleksandar Šapić se dosta razlikuje od svojih kolega političara. Retko se pojavljuje u javnosti, ne slika se sa porodicom i kučetom po savetu marketinških stručnjaka, a u retkim prilikama izađe u neki restoran.
- Poslednjih 10-12 godina uopšte ne izlazim, osim ponekad u restoran. Trudim se da u svemu budem umeren. Uspeo sam da zadržim disciplinu iz sporta, tako da kod mene nema preteranog opuštanja. Onog momenta kada se skroz opustite u životu, to znači da ste na sigurnom putu propasti. Zato ja sebe stalno ograničavam - iskren je političar, koji uprkos gustom rasporedu obaveza uspeva da se posveti i rekreaciji:
- Trčim ili odradim trening u teretani, održavam fizičku aktivnost. Dovoljno spavam, ne ostajem do kasno. Imam neke svoje rituale, recimo, volim uveče da šetam. Ne idem po noćnim klubovima, jer nemam potrebu za tim. Ne konzumiram alkohol, tu i tamo ponekad popijem čašu vina uz jelo. Možda je moj život pomalo i dosadan, ali ja ga baš takvog volim.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Šapić: Jedna politika u gradu, jednaka za sve Beograđane!
Politika

Šapić: Jedna politika u gradu, jednaka za sve Beograđane!

Kandidat za gradonačelnika Beograda koalicije "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve", Aleksandar Šapić poručio je danas da, ukoliko dođe na čelo glavnog grada, neće postojati više različitih politika u okviru Gradske uprave, što je neretko bio slučaj u ranijim sazivima, već će postojati samo jedna politika, koja će štititi i boriti se jednako za sve Beograđane

28.03.2022

12:20

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ni pozivi za maturu nisu što su nekada bili! Nećete verovati kakav odgovor je dobio ovaj dečak
Društvo

Ni pozivi za maturu nisu što su nekada bili! Nećete verovati kakav odgovor je dobio ovaj dečak

Maturske večeri trebalo bi da budu smisao druženja i zabave, a sve češće se svode na brendiranu odeću i skupocene automobile, preteranun šminku i nakit. Generacija Z, svakodnevno nas baci u rebus materijalističkim prohtevima, a njihovi izazovi su sve veći zalogaj za roditelje koji žele da im ispune svaku želju, pa nas je tako jedna objava malo je reći, ostavila bez teksta.

28.04.2024

09:43

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija