• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

14.04.2022

18:02

MARIJANA MIĆIĆ OTVORILA DUŠU NAKON POROĐAJA: Ne planiram da se vratim na posao (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Kultura

MARIJANA MIĆIĆ OTVORILA DUŠU NAKON POROĐAJA: Ne planiram da se vratim na posao (VIDEO)

Podeli vest

Glumica i voditeljka Marijana Mićić nedavno se porodila, a na svet je doneća ćerkicu kojoj je dala ime Ana

Marijana Mićić je sada progovorila o trudnoći, a onda je otkrila kada planira da se vrati poslovnim obavezama.

Sreća, stvarno imam kontrolu da ne kupujem manično mnogo, toliko smo dobili stvari, malo je to, ali opet nije stigla sve da obuče. Poslušala sam mame koje su to prošle i ne gomilam - rekla je Marijana i dodala:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Marijana Mićić progovorila o trudnoći

Ništa mi ne pada teško, još uvek je sve pod kontrolom. Beba mi je mnogo dobra, spava od deset do deset, stvarno imamo sreće. Budimo se oko pet, šest da jede, ali imamo sa našom bebom sreće. Niko nam ne pomaže, mi sve možemo super, ja sve mogu sama, Miloš radi, ja ne radim. Kad treba nešto da se obavi, ili da se prošetam sa drugaricama, imamo devojku koja čuva, to je zdravo i za mene, i za bebu - otkrila je Marijana Mićić, a na pitanje da li planira povratak na posao, odgovorila je:

- Ne. Toliko mi je dobro, da ne planiram da se vratim na posao, nema potrebe, pre jeseni ne. Leto će sada, pauza, ali od jeseni hoću - rekla je lepa glumica, a šta nam je još otkrila saznajte u videu na početku teksta.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija