• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.08.2022

18:01

POBEDNIK DRAGAČEVSKOG SABORA U GUČI PREŠAO U HRIŠĆANSTVO! Drugi put osvaja Zlatnu trubu: I mojoj deci je urođena ljubav prema trubi! Ostvario mi se san!

printscreen

Kultura

POBEDNIK DRAGAČEVSKOG SABORA U GUČI PREŠAO U HRIŠĆANSTVO! Drugi put osvaja Zlatnu trubu: I mojoj deci je urođena ljubav prema trubi! Ostvario mi se san!

Podeli vest

Pobednik ovogišnjeg Dragačevskog sabora u Guči, iako mu nije prvi put da nosi priznanje Zlatne trube, ističe da mu se ispunio san i da je presrećan zbog pobede. On, takođe, naglašava da je njegova porodica prešla u hrišćanstvo 2011. godine i da njegova deca idu njegovim stopama, te da im je ljubav prema trubi porodična

Elvis Bajramović (36) ne krije uzbuđenje što je po drugi put poneo priznanje Zlatna truba Dragačevskog sabora.

Foto: printscreen

Pobednici Guče 2022

- Skoro sve nagrade sa Dragačevskog sabora otišle su na jug, jer u tom delu Srbije deca se bude i uspavljuju uz trubu. Imamo tu magiju i obožavamo muziku od rođenja. Nastavićemo da se takmičimo na Dragačevskom saboru, jer je zaista zadovoljstvo biti u konkurenciji sa najvećim muzičkim majstorima.

Bajramović kaže da je ostvario svoj veliki san i da svoju sreću ne može da opiše rečima. 

- Mi živimo za Guču i ovo su najvažnija tri dana u godini za nas. Mnogo smo radili, vežbali smo više od mesec dana i naravno verovali u pobedu. Ovu prestižnu nagradu osvojio sam i na 59. Saboru trubača, 2019. godine, ali ovaj put osećaj je posban, jer sam osetio ogromnu podršku publike, a "borili" smo se sa baš jakom konkurencijom. Većina nas čim nauči da priča, nauči i da svira. Tako je mene moj deda po majci već sa pet godina upoznao sa prvim taktovima, a tonovi koji izlaze iz trube su mi u krvi - priča Bajramović i ističe da i njegova deca imaju istu ljubav prema trubi:

-  Imam sina Dejvida, on ima 16 godina, svira sa mnom, ćerku Dejanu, ona ima 10 i sina Samuila koji ima 6 godina. Mi smo od 2011. godine hrišćani i Samulo je dobio ime jer ima zanimljivo značenje - isprošen od Boga. Mnogo smo želili da Dejvid dobije brata.

On dodaje da i njegov sin Samuilo (6) već traži od tate da mu kupi trubu.

- Smatram da će morati da sačeka još koju godinu, jer se bojim da bi oštetio trubu, a to bi onda bilo isto kao da je oštetio moje srce. Truba je naš život i naš fakultet. 

On je istakao i zanimljivost vezanu za njegovo ime.

- Ime mi je Elvis, dobio sam ga po muzičaru Elvisu Presliju. Tetka mi je udelila to ime - ispričao je pobednik ovogodišnjeg Dragačevskog sabora.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija