• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sandra Stojanov

23.11.2022

19:25 >> 19:41

KADA JE VREME DA ŽENA ZAKAŽE MAMOGRAF, A KADA DA MISLI O BOTOKSU?! GDE SU U SVEMU TOME DECA I MUŽ?! Srna Lango otvorila dušu za Informer!

Kultura

KADA JE VREME DA ŽENA ZAKAŽE MAMOGRAF, A KADA DA MISLI O BOTOKSU?! GDE SU U SVEMU TOME DECA I MUŽ?! Srna Lango otvorila dušu za Informer!

Podeli vest

Popularna glumica Srna Lango u velikom intervju za Informer iskreno je odgovorla na sva pitanja vezana za aktuelne teme, pa otkrila kako gleda današnju omladinu i vaspitavanje dece.

Glumica je istakla da smatra da je u današnje vreme najteže biti dobar roditelj i izvesti decu na pravi put, jer postoji mnogo iskušenja.

Foto: Marko Đoković

Srna Lango

Šta mislite o tome što se mlade devojke sve češće odlaze kod plastičnog hirurga?

- Ne znam šta da mislim o tome, svesna sam da je tako. Bude mi to jako tužna iz ugla jedne majke, jer to samo po sebi govori da su propuštene mnoge lekcije u životu. Sa manjkom lekcija, čovek ne može kompletan da bude. Nemam problem sa plastičnom ili estetskom hirurgijom, imam problem sa listom prioriteta. Naime, nije to sve ni čudno, jer kada su mnoge lekcije propuštene, onda je potpuno jasno da niste svašta naučili, a kada ne znate i niste edukovani, onda nemate svest da je važno da ste zdravi i kompletni, a da bi takvi bili tome mora neko da vas nauči. Sve se to uči u nekim malim godinama kod kuće, a čak sam izgled zavisi od krvne slike. Svaki promil našeg zdravlja, zavisi isključivo od toga kako živimo i šta unosimo u sebe. 

Da li mislite da društvene mreže negativno utiču na mlade?

- Puno mislim o tome, ali bojim se da to nema veze sa društvenim mrežama, jer smatram da je sve isključivo do individue, tu je početak i kraj svega, jer ako Instagram može da vas programira na pogrešno, onda mama i tata mogu da vas vrate na pravo jer su direktno u komunikaciji sa vama. Roditeljstvo nije nimalo lak posao, meni lično se čini težim od bilo čega čime sam se bavila u svom životu.

Foto: Darko Cvetanović

Srna Lango

Koliko Vam je bilo teško da vaspitavate decu?

- Užasno mi je bilo, a i dan danas mi je jako teško, jer čovek dok je živ ima obavezu prema svojoj deci, bez obzira da li su odrasli i zreli ljudi. Neke teme nije lako obaviti, jer naravno da je zavodljivo svašta napolju. Zato je bitno kada si žena da se baviš svojim zdravljem i da imaš uslove, jer kada se satima boriš za svoju decu, malo vremena ostane da odeš na mamograf ili ne. Znam puno fantastičnih žena, ali svakoj je prva i jedina misao, kako da još sat vremena uhvate sna, jer imaju puno obaveza. Jako lako na sebe zaboravite, jedan posao, drugi, jedno dete, drugo, muž u klimaksu, pa se setite lekara. 

Kako naći vremena za partnera i ostvariti kvalitetan partnerski odnos?

- Nađe se, ja ne mislim da se sve slučajno desi. Mislim da je ljubav između partnera odluka, a ja sam po prirodi vojnik, pa kada odlučim, ja se tome posvetim, bez obzira na imate li ili nemate uslove. 

Koliko je važno pored puno obaveza naći vremena za lekara?

- Neću ništa novo i pametno reći kada kažem da pre svega, mnogo bi pomoglo da žene imaju uslova pre svega da stignu do sebe, što je zajednička tema ovog i svakog društva. Mislim da su žene, kada govorim ženama, mislim isključivo na one sa velilim "Ž", govorim o ženskim bićima uz sve razlike koje kod mene to podrazumeva, ali ajde da ne budem surova. Žene po prirodi stvari, zrele žene, što ne podrazumeva godine već sadržaj ženski su sebi poslednje na listi. Mislim da nije kraj sveta misliti o botoksu, ali treba imati listu prioriteta. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija