• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A. M.

29.12.2022

07:58

ŠPANSKA SERIJA! MARKO ŽUGIĆ PLANIRAO DA MU DARIO PRPIĆ BUDE KUM! Anđelkin dečko zakazao svadbu u lokalu njenog muža

Instagram/printscreen

Kultura

ŠPANSKA SERIJA! MARKO ŽUGIĆ PLANIRAO DA MU DARIO PRPIĆ BUDE KUM! Anđelkin dečko zakazao svadbu u lokalu njenog muža

Podeli vest

Dečko Anđelke Prpić, Marko Žugić, zakazao je svadbu u restoranu glumičinog bivšeg muža Darija Prpića.

Godinu dana pre nego što su se Anđelka i Dario razveli, Marko je planirao da se oženi devojkom sa kojom je bio 11 godina u vezi.

Foto: Informer

Anđelka


- Marko je 2019. godine želeo da napravi svadbeno veselje u Dariovom restoranu u centru grada. Žugić je pitao Prpića da mu bude kum jer se druže još iz srednjoškolskih dana. Dario je oberučke prihvatio da mu kumuje. Taman kada su sve dogovorili, Prpićev restoran je zatvorila protivpožarna inspekcija, pa su morali da otkažu veselje - započinje priču izvor blizak Anđelki i Dariju.

Anđelka sakrila trudnički stomak

Anđelka Prpić je nedavno snimala emisiju na RTS-u, u kojoj je bila gost sa Jelenom Broćić. Pevačica je na društvene mreže postavila fotografiju na kojoj pozira sa Anđelkom. Zanimljivo je da je lepa glumica obukla široki sako i rukama prekrila stomak, te se njen stomak uopšte nije video na fotografiji. 

Žugić nije želeo da odustane od venčanja, pa taman kada je trebalo da zakažu novi datum, počela je pandemija koronavirusa.

Foto: Foto: Nemanja Miščević

Anđelka


- Ubrzo su svi restorani bili zatvoreni, stupio je na snagu policijski čas, pa su Marko i njegova verenica prolongirali svadbu za neka bolja vremena. Međutim, do toga nije došlo jer se Marko zaljubio u Anđelku. Pošto nije želeo da sedi na dve stolice, odmah je ostavio tadašnju verenicu.
Naš sagovornik dodaje da je ona bila šokirana kada joj je Marko početkom godine rekao da želi da raskinu.

- Nije mogla da veruje šta joj se događa posle 11 godina veze. Mislila je da se šali. Trebalo je da se venčaju, a umesto toga je usledio rastanak. Još kad je saznala da ju je verenik ostavio zbog drugarice, srušio joj se ceo svet. Odmah je Anđelku blokirala na svim društvenim mrežama - završava izvor.

Foto: Informer

Anđelka

Glumica je sa Žugićem započela vezu u martu, a u avgustu je saznala da je u drugom stanju. Ona se od Darija, sa kojim ima sina Jakšu, razvela 2020. godine.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija