• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S. K.

04.04.2023

13:35

ZBOG ISTINE U ZATVORU! DRAGAN JE DELIMA STAO IZA SVOJIH REČI! Predrag Gaga Antonijević podržao Vučićevića i poslao mu snažnu poruku!

printscreen

Kultura

ZBOG ISTINE U ZATVORU! DRAGAN JE DELIMA STAO IZA SVOJIH REČI! Predrag Gaga Antonijević podržao Vučićevića i poslao mu snažnu poruku!

Podeli vest

U borbi za pravo i pravdu koju danima vodi Dragan J. Vučićević zbog sramne presude kojom je osuđen na šest meseci zatvorske kazne zbog verbalnog delikta, sada ga je podržao i Predrag Gaga Antonijević, istaknuti srpski režiser, scenarista i producent.

Gaga je javno stao uz Dragana J. Vučićevića i nakon reči podrške, poslao mu i poruku i poželeo dobro zdravlje: 

Foto: Nebojša Bakarec

Dragan J. Vučićević

- Ja sam Predrag Gaga Antonijević, filmski reditelj. Želeo bih da pružim punu podršku Draganu J. Vučićeviću na tome što je iz principa stao svojim delima iza svojih reči jer kako se u narodnoj pesmi govorilo:"Treba i na strašnom mestu postajati". Želim mu, pre svega, dobro zdravlje, da uprkos tome što preduzima neke korake koji su i po zdravlje pogubni, to nekako izgura. I sve najbolje njegovoj porodici- kazao je Gaga Antonijević. 

Podsetimo, Dragan J. Vučićević osuđen je krivično zbog iznošenja istinitih tvrdnji o Jugoslavu Ćosiću, na šest meseci zatvorske kazne koju je započeo juče u Okružnom zatvoru u Beogradu. Vučićević je najavio da će odmah po ulasku u zatvor započeti štrajk glađu sve dok se ne ispune dva njegova zahteva: da se obavi revizija sudskog postupka i dekriminalizaciju uvrede!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 1 godinu

Interesantno !!!! Svi saosećaju sa Vučićevićem, svi govore da je to sramota što sudije rade, ali niko da potegne pitanje njihove smene. I pre nego što su dobili punu samostalnost, sudije su pravili neoprostive gafove (godinu i po dana zatvora za ubistvo). Niko ne pita kojom partijskom bojom je obojen sudija koji je Vučićeviću ovo dosudio, dali je on Boškićevac, Jeremićevac, Djilasovac itd, Parlamentu ne pada napamet za proveri i ako treba ispravi zakone - pa on je zakonodavno telo za Boga miloga !!!!!! Kome se to sudi ???? Dali se samo sudi SNS i članovima SNS ?????? Izgleda svi koji su na strani Predsednika Vučića - stradaju od strane "NEZAVISNOG PRAVOSUDJA". A tek novinari !!!!!!! Pa oni nemaju obraza pa neće moći da pocrvene. Udruženje novinara je na strani onih koji su protiv Srbije. Ne vrede ni po lule duvana !!!!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija