• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs/Informer/D. I.

10.04.2023

09:38

ANICA DOBRA GLUMI MARINU TUCAKOVIĆ! Počelo snimanje filma o Džeju, otkriveno zbog čega je glumica prihvatila ulogu!

printscreen

Kultura

ANICA DOBRA GLUMI MARINU TUCAKOVIĆ! Počelo snimanje filma o Džeju, otkriveno zbog čega je glumica prihvatila ulogu!

Podeli vest

Film "Nedelja" o životu legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog uveliko se snima, ali producenti u najvećoj tajnosti drže sve o ovom projektu kao i ko čini glumačku ekipu, ali je sada procurila informacija da ulogu tekstopisca Marine Tucaković tumači istaknuta Anica Dobra.

Svima je bila enigma kako je Anica prihvatila da igra u filmu o slavnom folkeru, ali je izvor otkrio da je veliku ulogu u tome da ona pristane imao njen suprug Miodrag Mića Sovtić:

Foto: Foto: Firefly Promo

Anica Dobra prihvatila ulogu Marine Tucaković

- Biznismen Mića Sovtić, ujedno i suprug Anice dobre bio je veliki prijatelj sa Džejem, zbog čega je zamolio svoju suprugu da prihvati ulogu Marine Tucaković što je ona i učinila. Film "Nedelja" bi trebalo da bude premijerno prikazan na jesen, a Anica će tumačiti lik i delo najvažnije osobe u pevačevoj karijeri, Marine Tucaković. Budući da je upravo Marina od siromašnog dečaka iz doma napravila zvezdu čija je biografija zavredela ekranizaciju, ne treba da čudi što će i Anicina uloga u filmu biti centralna. Zbog toga, producenti su odlučili da upravo istaknutoj glumici dodele tu ulogu, jer osim što je vrhunska glumica, ona je uz supruga Miću Sovtića svedočila velikom prijateljstvu i poslovnoj saradnji Marine i Džeja- kazao je izvor i dodao da Anica i fizički liči na Marinu u nekom segmentima.

Foto: Instagram printscreen/knife_afterdark

Miodrag Mića Sovtić sa ćerkom Minom

- Anica je, osim po plavoj kosi i fizičkim atributima, veoma slična Marini i po boemskom načinu života. Uz supruga sa kojim je u srećnoj bračnoj zajednici tri decenije, a koji je bio Džejov najbliži i najbolji prijatelj, upoznala je pevačevu dušu bolje nego iko i znala ono što javnost nije. Kada je dobila ponudu, dugo se lomila da li da je prihvati jer je smatrala da će joj, upravo zbog druženja s Ramadanovskim, biti teško da se izmesti iz svoje i ubaci u neku drugu ulogu - ispričao je dobro obavešten izvor koji je insistirao na anonimnosti. Kako je još rekao, upravo je suprug uticao na Anicu da prihvati ovu poslovnu ponudu.

Foto: printscreen

Od njega je napravila veliku zvezdu... Marina i Džej

- Mića joj je objasnio da niko neće moći iskrenije i autentičnije da odigra ono čemu je i ona sama svedočila. Sate u kafani uz viski i kafanu, prve taktove nekih od Džejovih najvećih hitova koje je uvek među prvima čula, smatrao je, moći će verno jedino ona da donese. Nakon toga, odlučila je da uzme scenario u ruke i prihvati se nimalo lakog zadatka - ispričao je izvor.

Kako je još otkrio, Anica je imala udela i u menjanju pojedinih delova scenarija, davala je sugestije i savete i svi do jednog su prihvaćeni.

- Njena energija na setu je nezamenljiva. Pomaže i drugim glumcima, a pre svega Husi iz grupe Bit strit koji tumači Džeja. Najviše mu pomaže oko pokreta i nekih pevačevih originalnih gegova, tikova, mimike, koji su samo njemu bliski ljudi znali - zaključio je izvor.

Podsetimo, film o životu legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog koji je preminuo u nedelju, 6. decembra 2020. godine, nosiće naziv „Nedelja“ po jednoj od najlepših pesama svih vremena, a koju mu je napisala upravo Marina Tucaković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Magazin

Džet set

Srbija