• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

30.06.2023

23:20

Otac je zvao Mogli, želela je da postane astronaut! Devojčicu sa slike danas znaju svi,  postala je uspešna žena! (FOTO)

printscreen instagram

Kultura

Otac je zvao Mogli, želela je da postane astronaut! Devojčicu sa slike danas znaju svi, postala je uspešna žena! (FOTO)

Podeli vest

Iako je odrasla uz najpoznatiji glumački par nikada preterano nije volela da se eksponira.

Kao mala želela je da bude astronaut, ali je na kraju ipak krenula stopama svojih roditelja.

- Kao dete sam maštala o svemu, i dan danas uhvatim sebe kako maštam i sanjarim. Bila sam strašno neposlušno dete. 

Tata me je zvao Mogli. Prvo izgledala sam kao dečak, bila sam strašno mršava i imala sam frizuru kao fudbaler neki.

Foto: printscreen instagram

 

 

Ono čega se iz detinjstva posebno sećam je da sam često lomila ruke, noge, prste. I danas mi se desi da skočim, da se povredim. Hiperaktivna sam, ali mi sport pomaže da izbacim energiju - rekla je devojčica sa fotografija prilikom gostovanja u emisiji "Moja fotografija".

Foto: printscreen instagram

 

 

Njeni roditelji, Gagi Jovanović i Branka Pujić, važe za najskladniji par unutar srpskih umetničkih krugova, a ona je, kako sama ističe, od njih nasledila ljubav prema ovom zanimanju. 

- Interesovanje za glumu počelo je jako rano pošto su oba moja roditelji glumci. Ja sam odrasla u pozorištu i na snimanjima i kada nije imao ko da me čuva, čuvale su me garderoberke ili me je pozorište čuvalo. 

Sada već sigurno znate da je u pitanju glumica Anđela Jovanović. 

Foto: Instagram printscreen/_blejzmodesti

 

 

Mlada glumica poslednjih godinu dana često je tema medija, a nedavno je na intimnoj ceremoniji izgovorila sudbonosno "da" svom dugogodišnjem partneru Mihailu Dudašu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija