• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

03.07.2023

12:20

Nenad Okanović o teškim počecima: Pre serije "Selo gori, a baba se češlja" honorar mi je bio 25 evra!

Aleksandar Jovanović Cile

Kultura

Nenad Okanović o teškim počecima: Pre serije "Selo gori, a baba se češlja" honorar mi je bio 25 evra!

Podeli vest

Poznati glumac kaže da mu na početku karijere nije bilo lako, ali da mu je uloga sina Dragana potpuno promenila život.

Nenad Okanović kaže da mu je na početku karijere honorar bio 25 evra! Glumac je otkrio da je, pre nego što je stekao popularnost ulogom sina Dragana u hit seriji "Selo gori, a baba se češlja", nedovoljno zarađivao za normalan život.

- Pre te uloge snimio sam nekoliko projekata, a honorar mi je za snimajući dan iznosio 25 evra. Sećam se da mi je jedan od prvih filmova bio "Jagoda u supermarketu". Zarada je bila mala, ali nisam to doživljavao tragično. Bio sam presrećan što uopšte radim jer se tada nije snimalo puno filmova i serija kao sada. Mnogo sam naučio na tim projektima, što mi je kasnije u karijeri veoma značilo - priča Nenad za Informer i dodaje da se to promenilo posle uloge u seriji "Selo gori, a baba se češlja":

Foto: printscreen

Nenad Okanović u ulozi sina Dragana u seriji "Selo gori, a baba se češlja"

- Uloga sina Dragana promenila mi je karijeru nabolje. Posle te serije honorar mi je skočio i sada je nemerljivo veći.

Nenad kaže da je ulogu u hit seriji reditelja Radoša Bajića dobio sasvim slučajno.

- Bio sam sa porodicom u "Mekdonaldsu" na Terazijama i jeli smo sladoled. Tamo sam sreo drugaricu Katarinu, koja mi je rekla da njen momak Goran, koji je reditelj, počinje da radi seriju i da će me preporučiti. Posle tri dana me je pozvao, otišao sam kod Radoša, a ostalo je istorija - priča Nenad i dodaje da se na snimanju družio sa Miloradom Mandićem Mandom, koji je preminuo 2016. godine:

Foto: HIT dodatak/informer

Nenad Okanović i Milorad Mandić Manda u seriji "Selo gori, a baba se češlja"

- Vraćali smo se sa snimanja iz Medveđe u Vrnjačku Banju, kada su mi javili da mi se supruga porodila. Dobio sam sina Trifuna. Stali smo, izašli iz kola, a Manda me je izgrlio i izljubio. Prvi mi je čestitao. Svratili smo u obližnju kafanicu da popijemo rakiju i nazdravimo. Taj trenutak pamtim kao najjači događaj sa snimanja te serije. Nikad ga neću zaboraviti - kaže Nenad.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!
Politika

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!

Ambasador Evropske unije u Srbiji Emanuele Žiofre izjavio je danas da će proces proširenja EU biti u fokusu novoformirane Evropske komisije nakon junskih izbora za evropski parlament, kao i da se u obzir politike proširenja uzimaju Ukrajina, Gruzija i Moldavija kao novi kandidati, ali i balkanske zemlje, među kojima je i Srbija.

09.05.2024

11:07

Na ovaj način ostvarujete pravo na niže račune za struju: Evo gde se obavlja procedura sticanja ovog statusa
Društvo

Na ovaj način ostvarujete pravo na niže račune za struju: Evo gde se obavlja procedura sticanja ovog statusa

Socijalno ugrožеni građani sa statusom еnеrgеtski zaštićеnog kupca od 1. aprila imaju pravo na bеsplatnе količinе strujе, gasa..., a od maja je na snazi novi pravilnik po kojеm status еnеrgеtski ugrožеnog kupca ostvaruju čеtvoročlana domaćinstva čiji ukupan mеsеčni prihod nе prеlazi 65.261,92 dinara, objavljеno jе u Službеnom glasniku.

09.05.2024

10:51

Vesić najavio: Do kraja godine dva nova leta Er Srbije za Kinu
Društvo

Vesić najavio: Do kraja godine dva nova leta Er Srbije za Kinu

„Er Srbija je dobila dozvole kineskih vazduhoplovnih vlasti kojima se potvrđuje pravo letenja između Beograda i Šangaja dva puta nedeljno, a između Beorada i Gvandžo tri puta nedeljno, sa periodom važenja dozvola od tri godine”, izjavio je ministar građevinarstva, saobraća i infrastrukture Goran Vesić gostujući u jutarnjem programu TV Prva. 

09.05.2024

10:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija