• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.08.2023

11:49

Voditeljka Nataša Pavlović otkrila tajni recept za savršenu liniju! Ove namirnice nikako ne smete da kombinujete

Promo

Kultura

Voditeljka Nataša Pavlović otkrila tajni recept za savršenu liniju! Ove namirnice nikako ne smete da kombinujete

Podeli vest

Nataša Pavlović, poznata voditeljka, važi za jednu od najzgodnijih TV lica.

Kako se ranije bavia manekenstvom, Nataša je naučila kako pravilo da se brine o svojoj liniji.

- Otkad sam odrasla, vodim računa o ishrani. Kada bih jela koliko volim i želim, sigurno bih imala previše kilograma. Čim vidim da sam se malo ugojila, trudim se da odmah skinem taj višak, da ne ode predaleko. Naročito sam pazila na ishranu u dvadesetim godinama, kada sam se bavila manekenstvom. Tada mi je kašika stalno bila probušena i više sam bila gladna nego sita - ispričala je Nataša svojevremeno za domaće medije.

Nataša Pavlović je naviše problema imala kada je imala 16 godina. Voditeljka se tada ugojila preko 20 kilograma, a određenim režimom je uspela da svoju liniju dovede u red.

- Nakon što smo izbegli, imala sam emocionalne probleme i jela sam na nervnoj bazi. To je bilo takozvano "emotivno prejedanje" i tada sam imala skoro 70 kilograma. Kada mi se život unormalio, kilaža mi se sama dovela u red, uz određeni režim ishrane - ispričala je Nataša.

Kako kaže, kada ima cilj ispred sebe, onda je nepokolebljiva.

- Kada odlučim da smršam, baš sam karakter! Neću probati čak ni ono što najviše volim, niti mi smeta ako ljudi oko mene jedu šta god požele. Priznajem, bude mi teško da ne prekršim, ponekad čak i sanjam kolače koje mnogo volim - iskrena je voditeljka, koja je oduvek bila slaba na poslastice.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Najteže mi je da se odreknem slatkiša jer ih obožavam. Volim torte, kolače, čokoladu, sladoled... Međutim, kada želim da smršam, prvo njih izbacujem iz ishrane.

Nakon što je uspela u svojoj nameri da skine desetak kilograma ona je odlučila da svoju rutinu podeli i sa drugim ženama.

- Najbolje je postepeno mršaviti, duže traje, ali nema jo-jo efekta. Davno sam otkrila kako da najlakše skinem kilograme, a to je da ne mešam ugljene hidrate i proteine. Kada želim brzo da smršam, ne večeram. Naravno, najbolje je ishranu kombinovati sa nekom rekreacijom - priča Nataša i dodaje:

- Pre nego što sam dobila dvoje dece i počela da radim "Praktičnu ženu", redovno sam trenirala. Međutim, poslednjih nekoliko godina imam previše obaveza i ne stižem na treninge. Moje vežbanje najviše se svodi na trčanje za decom kada smo napolju - rekla je voditeljka za domaće medije.

Foto: printscreen instagram/prakticnazena_

 

Uz pomoć ovog načina ishrane ona i sada održava željenu kilžu.

Jelovnik

  • Doručak: Integralna pogačica sa jogurtom
  • Ručak: Grilovano meso sa barenim povrćem i svežom salatom
  • Večera: Tunjevina sa paprikom

 

Trik savet: Budite umereni u ishrani. Ako jedete u normalnim količinama sigurno ni jedna namirnica vas neće dovesti do gojaznosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija