• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti/Informer.rs

22.08.2023

10:51

Reditelj progovorio o stanju Žarka Lauševića: "Nadamo se najboljem, ima svu bolničku negu"

Insajder

Kultura

Reditelj progovorio o stanju Žarka Lauševića: "Nadamo se najboljem, ima svu bolničku negu"

Podeli vest

Vest o hospitalizaciji proslavljenog glumca Žarka Lauševića juče je sve uznemirila, a danas se oglasio reditelj Milan Karadžić koji je s njim nedavno sarađivao i otkrio detalje zdravstvenog stanja poznatog umetnika.

Problemi s plućima koje je Žarko imao poslednjih meseci, tokom proteklog vikenda su kulminirali zbog čega je Laušević primljen u KBC "Bežanijska kosa".

Foto: Insajder

 

 

O njegovom stanju do sada nije bilo zvaničnih informacija i prvi koji se oglasio jeste reditelj Milan Karadžić s kojim je Žarko sarađivao poslednjih nedelja u seriji "Kalkanski krugovi":

Foto: ATA Images

 

- Žarko je na bolničkom lečenju i biće na terapijama sledećih dana - potvrdio je reditelj pomenute serije Milan Karadžić.

- Snimio je manje-više sve svoje scene, malo je ostalo. Inače, uradio je sjajan posao, prezadovoljni smo urađenim, maestralan je glumac. Mnogo se daje i troši, vrućine su, a on krhkog zdravlja. Nadamo se najboljem, ima svu bolničku negu i očekujemo da će ubrzo izaći sa lečenja.

Tokom vikenda njemu su urađene hitne analize krvi, te će nastaviti s lečenjem. On se upravo zbog privatnosti u bolnici "Bežanijska kosa" nalazi u apartmanu, gde o njemu brine veliki broj lekara i drugo medicinsko osoblje.

Od 2. septembra, svake subote i nedelje, u 21 čas na Prvom programu RTS, gledaoce očekuje deset novih, uzbudljivih epizoda serije "Kalkanski krugovi". Laušević trenutno snima treći nastavak, koji će biti pred publikom 2024. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija