• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.09.2023

11:41

Nova glumačka imena, tajne koje će promeniti sve i istiniti događaji života najuticajnijih srpskih porodica! Nova sezona "Zakopanih tajni" od 18. septembra u 21 čas na TV Pink!

Pink

Kultura

Nova glumačka imena, tajne koje će promeniti sve i istiniti događaji života najuticajnijih srpskih porodica! Nova sezona "Zakopanih tajni" od 18. septembra u 21 čas na TV Pink!

Podeli vest

Nakon šokantnog završetka prve sezone – kada su na zemlji ostala upucana tela Balše i Tadije Dodera, i kada su gledaoci ostavljeni sa brojnim pitanjima – druga sezona hit serije Žarka Jokanovića „Zakopane tajne“ počinje sa emitovanjem 18. septembra u 21 čas i donosi razrešenje brojnih porodičnih tajni i neraščišćenih odnosa junaka koji su ušli u srca gledalaca širom regiona.

Pre nego što otkrijemo u kom pravcu će se kretati intrigantna priča „Zakopanih tajni“, s ponosom najavljujemo da će se brojnoj ekipi izuzetnih glumaca, na čelu sa omiljenom glumicom TV publike Milicom Milšom, pridružiti i nova imena. Jednu od najvećih glumica jugoslovenske kinematografije Miru Banjac gledaoci su videli u poslednjoj epizodi prve sezone, u ulozi antikvarke Olge Aslanove, a njen intrigantni lik nastaviće svoj put i u drugoj sezoni „Zakopanih tajni“. Pored nje, publika će u drugoj sezoni gledati i jednog od najboljih i najpopularnijih mladih glumaca, Miloša Đurovića, koji je briljirao u ulozi Nikole Stanimirovića u jednoj od najgledanijih Pinkovih serija „Crveni mesec“. Fantastičnoj glumačkoj ekipi pridružiće se i još neka velika glumačka imena, koja će biti pravo iznenađenje za publiku u regionu. 

Kada je reč o samoj radnji, u drugoj sezoni serije „Zakopane tajne“, u epizodama koje će se nestrpljivo očekivati, u priču će biti ubačeni i istiniti događaji iz života nekoliko najbogatijih i najuticajnijih porodica u Srbiji, koje će gledaoce ostaviti bez daha, otkrivajući šokantno naličje srpskog visokog društva i njegove elite. A na gledaocima ostaje da prepoznaju njihove aktere – jer svaka sličnost sa stvarnim događajima i likovima je namerna.

Okosnicu priče „Zakopanih tajni“ i dalje će činiti porodica Doder i svi likovi koji su na neki neverovatan način povezani sa njima. Kroz priču koja vodi od vrtloga ljubavi i strasti, preko izrazitih dramskih momenata, krimi zapleta, izdaja, misterija, pa sve do humora, kod gledalaca će se naizmenično smenjivati suze i smeh, dok uzbuđenje i neizvesnost izviru iz svake scene. Brižljivo čuvane tajne će padati jedna za drugom, kao kule od karata, čime će se iz korena menjati životi naših junaka – koji su međusobno povezani više nego što mogu da zamisle. 

Uz obilje drame, uzbudljivih trenutaka u životu svakog od likova, beskrupulozne borbe za moć, ali i komičnih situacija i najčistijih emocija, priča u drugoj sezoni se svodi na centralno pitanje:  Ako iskopamo tajne – hoćemo li posaditi sreću? A odgovor na ovo pitanje doneće nove epizode „Zakopanih tajni“, od 18. septembra, svakog radnog dana u 21 čas na televiziji Pink. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Magazin

Džet set

Srbija