• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

08.09.2023

22:30

Volimo se! Nenad Okanović javno priznao da voli drugu ženu: Osvanuo video snimak iako je u braku sa Željanom!

ATAIMAGES

Kultura

Volimo se! Nenad Okanović javno priznao da voli drugu ženu: Osvanuo video snimak iako je u braku sa Željanom!

Podeli vest

Glumac Nenad Okanović svoj brak ljubomorno čuva od medija.

Dramski umetnik, poznat po ulozi sina Dragana u seriji "Selo gori, a baba se češlja" dosta je tokom leta odmarao, a pre par dana prionuo je na posao, prvenstveno voditeljski. 

Godinama unazad on sa Neletom Karajlićem i Draganom Kosjerinom vodi kviz "Ja volim Srbiju", a s prvim RTS-ovim emisijama nove sezone pojavili su se i prvi snimci i slike na glumčevom Instagramu, a na osnovu njih i spekulacije o njegovoj potencijalnoj svađi sa suprugom Željanom.

Naime, jedan snimak i izjava zaintrigirali su medije, te se ceo dan spekuliše da će sadržaj videa vrlo verovatno uticati na to da ako već nisu, nastanu problemi u braku Nenada Okanovića.

Glumac je ispozirao zagrljen sa skijašicom Nevenom Ignjatović koja je u obraćanju Instagramerima napomenula da nije u Okanovićevom timu ali da nije prestala zbog toga da ga voli.

Foto: Instagram printscreen

 

 

- Nismo u istom timu ali i dalje se volimo kazala je Nevena, dok je Okanović jednim velikim da sve potvrdio.

Iako je sve naravno šala, svi se pitamo kako li je Željana reagovala kada je videla muža u zagrljaju atraktivne plavuše. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija