• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

12.09.2023

22:05

(FOTO) Bolest ga je lomila, ali ne i slomila! Aljoša Vučković posle duge borbe u javnosti i nećete verovati kako izgleda

Antonio Ahel/ATAImages

Kultura

(FOTO) Bolest ga je lomila, ali ne i slomila! Aljoša Vučković posle duge borbe u javnosti i nećete verovati kako izgleda

Podeli vest

Bolest je u jednom momentu dosta uticala na izled Aljoše Vučkovića.

Jedan od mnogima omiljenih glumaca proteklih godina nije bio često viđen u javnosti, a razlog je bolest koja mu je poremetila mnoge planove i zbog kojeg se zapravo i povukao iz javnog života.

Ništa ne radim i ne mogu da radim. Bolestan sam i ne osećam se dobro, to je jedan od razloga zašto ne glumim - rekao je u jednom od retkih intervjua, ne želeći da otkriva detalje o bolesti.

Budući da je oduvek svoju privatnost čuvao daleko od znatiželjnika, ne čudi činjenica što ni o bolesti sa kojom se borio nije želeo da otkriva previše detalja, međutim fotografije koje su u medijima kružile bile su dovoljan pokazatelj koliko je ista uticala na izgled Aljoše Vučkovića.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Vidno mršaviji i bez kose Aljoša je tada i te kako zabrinu poštovaoce i publiku koja godinama prati njegov rad, a zatim su usledile lepe vesti, da se njegovo zdravstveno stanje poboljšalo, te da se, iako je u penziji on ponovo vratio aktivnostima kojima je posvetio svoj život.

Bolest koja ga je proteklih godina usporila i pomrsila mu konce očito je iza njega, a da ga vedar duh i dobra energija ne napuštaju imali smo prilike da se uverimo putem najnovije fotografije na Instagramu jednog pevača.

- Sretoh dragog Aljošu Vučkovića posle dosta vremena i puno se obradovah…Život je nekad i prijatan -  napisao je pevač prepun emocija dok su se komentari nizali.

Foto: Instagram printscreen

 

 

Sudeći po rečima onih koji su ostavili svoje utiske ispod fotke reklo bi se da se nije jedini Vlado obradovao videvši legendu srpskog glumišta, a svi su složni u mišljenju da se izgled Aljoše Vučkovića znatno poboljšao, da on i u osmoj deceniji i posle ljute borbe za zdravlje pleni posebnim šarmom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija