• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.11.2023

16:25

Tamara Krcunović za Telcast: "Slobodan dan koristim za bindžovanje serija" (VIDEO)

Promo

Kultura

Tamara Krcunović za Telcast: "Slobodan dan koristim za bindžovanje serija" (VIDEO)

Podeli vest

U svojoj karijeri igrala je u mnogim srpskim i francuskim filmovima i serijama, a domaća publika je dobro upamtila po ulogama u "Ubicama moga oca", "Južnom vetru", "Vojnoj akademiji" i "Urgentnom centru".

Gost najnovije epizode Telcasta, podkasta kompanije Telekom Srbija – jednog od tri najbolja u kategoriji tehnologije – bila je naša poznata glumica, Tamara Krcunović.

Sa autorkom i voditeljkom Minjom Miletić, ona je razgovarala o odrastanju, filmu, pozorištu i kako tehnologija oblikuje glumačko iskustvo.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Tamara Krcunović

Kako kaže, pristup glumi u pozorištu je drugačiji nego na filmu, a aplikacija „Zoom“ pomaže joj za tekstualne probe sa kolegama.

Društvene mreže koristi za promovisanja svog posla i pružanje podrške poput one koju je pružila koleginicama Mileni Radulović i Ivi Ilinčić.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Tamara Krcunović

Svoje slobodne dane rado koristi za bindžovanje serija, jer voli da odgleda epizode u jednom dahu.

Tamaru Krcunović u najnovijoj epizodi Telcasta možete pogledati i poslušati na Jutjub kanalu Telekoma Srbija, kao i na platformama Spotify, iTunes, Deezer, podcast.rs, Apple podcast i Google Podcast-u.

Ceo podkast možete pogledati u videu na kraju teksta:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Realizacija zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja Srbije i Srpske! Održan sastanak troje ministara
Politika

Realizacija zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja Srbije i Srpske! Održan sastanak troje ministara

Ministar kulture Republike Srbije Nikola Selaković i ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović dogovorili su danas, na sastanku u Beogradu, sa ministarkom prosvete i kulture Republike Srpske Željkom Stojičić, realizaciju zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja i naglasili da je nastavak zajedničkog rada u najboljem interesu Republike Srbije i Republike Srpske, kao i srpskog naroda u celini.

03.06.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija