• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/V. N.

18.01.2024

17:57

Rok grupa Van Gog pojačava sastav! Uskoro stižu devojke!

Promo

Kultura

Rok grupa Van Gog pojačava sastav! Uskoro stižu devojke!

Podeli vest

Rok grupa "Van Gog" već se priprema za jubilej - 40 godina postojanja koji obeležava za dve godine. Zvonimir Đukić Đule, frontmen benda otkrio je da sem pesama i spotova, koje trenutno rade, imaju još iznenađenja za publiku.

- Spremili smo deset novih pesama, ali ih nećemo plasirati na jednom albumu, kao što je to bio običaj do sada. Putovaćemo kroz vreme, a na svaka tri meseca izaćićemo sa radijskim singlom i sa novim spotom. Tako ćemo 2026, za veliki jubilej plovidbe rokenrol morem bez obala, predstaviti sve pesme na jednom albumu-  rekao je Đule.  

Foto: RTK/printscreen

Zvonimir Đukić Đule

Najavio je da će uskoro postava benda biti osvežena novom energijom.

- Biće i vizuelna i audio promena! Dolaze nam devojke, kreativne mlade dame koje će svirati sa nama! Menjamo se, menjamo koncepciju, pa kao da smo na novom početku - rekao je Đule za televiziju Kragujevac, gde su nedavno održali koncert. 

Publika u najvećem gradu Šumadije bila je veoma zadovoljna, a Đule je istakao da mu je uvek drago da dođe u grad roka, gde je rođena grupa "Smak".

- Mi smo đaci "Smaka" i utoliko nam je draže da sviramo ovde. Raduje nas mlada publika u prvim redovima, raduje nas to što nas ne vole svi, ali i što nas ljudi poštuju i što to traje 38 godina - zaključio je Đule. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Magazin

Džet set

Srbija