• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S.K. - D.S.

14.02.2024

19:59

Zvezde "Sablje" zablistale na crvenom tepihu: Premijera serije okupila brojne poznate ličnosti (FOTO)

Informer

Kultura

Zvezde "Sablje" zablistale na crvenom tepihu: Premijera serije okupila brojne poznate ličnosti (FOTO)

Podeli vest

Serija "Sablja" će ovog vikenda početi da se prikazuje na malim ekranima, a na večerašnjoj premijeri u MTS Dvorani, pojavile su se brojne glumačke zvezde.

Među prvima se pojavila Milica Gojković koja tumači glavni lik novinarke Danice.

Foto: Informer/Aleksandar Jovanović Cile

 

Daničinu majku tumači Jasna Đuričić. Zorana Đinđića glumi Dragan Mićanović, a njegovu suprugu Ružicu Tihana Lazović.

Foto: S.K.

 

U priči o ubistvu premijera i akciji "Sablja" neizostavni su i likovi Milorada Ulemeka Legije (tumači ga Sergej Trifunović), Mileta Lukovića Kuma (Miloš Timotijević), Dušana Spasojevića Duće (Bojan Navojec), braće Simović (Marko Gizdavić i Nenad Heraković).

Foto: Informer/Aleksandar Jovanović Cile

 

Zatim, Sretka Kalinića (Dino Bajrović), Zvezdana Jovanovića (Bojan Krivokapić), Dejana Milenkovića Bagzija (Miloš Đurović), Ljubiše Buhe Čumeta (Ljubiša Miličić), Ljiljane Buhe (Anđelika Simić). Čedomira Jovanovića otelotvorio je mladi glumac Marko Grabež.

Foto: Informer/Aleksandar Jovanović Cile

 

Na crvenom tepihu su se pojavili junaci serije, kao i glumci koje su pružali podršku kolegama.

Inače, pet godina su njeni kreatori Vladimir Tagić i Goran Stanković radili na pripremi, a od toga tri na razvoju scenarija. Producent serije je Snežana van Houvelingen, koproducenti su Nebojša Taraba, Miodrag Sila i Martička Božinovska. Serija je dobila podršku RTS, Filmskog centra Bugarske, i EU – u sklopu programa Kreativna Evropa.

Više fotografija možete pogledati u galeriji ispod.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija