• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.02.2015

10:42

NAJVEĆE SVETSKO DJ TAKMIČENJE "burn Residency" otvara konkurs za takmičare

Showbiz

NAJVEĆE SVETSKO DJ TAKMIČENJE "burn Residency" otvara konkurs za takmičare

Podeli vest

Najveće svetsko DJ takmičenje „burn Residency“ počinje svoj ovogodišnji šestomesečni ciklus na kraju kojeg će, na španskom ostrvu Ibica, biti proglašen pobednik za 2015. godinu

Četvrtu godinu zaredom, ovo popularno takmičenje otvara konkurs za takmičare iz celog sveta, uključujući i Srbiju koja je prethodnih godina uvek imala predstavnika u finalu.

I ove godine, troje najboljih finalista na Ibici osvojiće letnje rezidenture u vrhunskim klubovima, dok pobednika očekuje ugovor vredan 100.000 evra, direktno uloženih u promociju i profesionalizaciju karijere na svetskoj muzičkoj sceni! Proces prijavljivanja je zvanično otvoren i trajaće do 15. marta, a svi zainteresovani su pozvani da snime miks u trajanju od 15 do 20 minuta i postave ga na zvaničnu „burn Residency“ aplikaciju na Fejsbuku.

Prvih 20% sa najvišim brojem glasova u Srbiji biće preslušani i ocenjeni od strane stručnog žirija kojeg čine svetski DJ profesionalci predvođeni glavnim mentorom i predsednikom žirija Filipom Štraubom (DJ Felipe). Pet najbolje ocenjenih biće pozvani da učestvuju u domaćem „burn Residency Mix-Off“ finalu, nakon čega će jedan predstavnik iz Srbije biti izabran za finalnu selekciju od oko 20 takmičara iz celog sveta. Njih na leto očekuje odlazak na Ibicu gde će učestvovati u tzv. „Bootcamp“-u i boriti se za laskavu titulu najboljeg na svetu.

Prošlogodišnji takmičari na španskom ostrvu slušali su predavanja mentora, svetski čuvenih DJ zvezda kao što su Carl Cox, Pete Tong, Marco Bailey, Tom Novy i John Digweed. Tokom boravka na Ibici, prošlogodišnji finalista iz Srbije, Dušan Lazović i drugi takmičari iz 18 zemalja, nastupali su u nekim od najpopularnijih svetskih klubova kao što su Privilege, Cafe Mambo, Sankeys i Zoo Project.

Lea Dobričić, naša predstavnica i pobednica „burn Residency“ takmičenja za 2013. godinu takmičarima je poželela sreću i pozvala ih da se prijave.

 - Iskustvo koje nosim sa Ibice i ‘burn Residency’ takmičenja je zaista neprocenjivo! Iskreno preporučujem svim afirmisanim i neafirmisanim DJ kolegama i koleginicama da se prijave jer bi ovo iskustvo moglo da im promeni život zauvek, baš kao što je i meni - rekla je Lea. 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija