• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

17.02.2015

22:45

BOJANA STAMENOV: Končita Vurst mi je uzor!

Showbiz

BOJANA STAMENOV: Končita Vurst mi je uzor!

Podeli vest

Bojana Stamenov kaže da poštuje rad Marije Šerifović, ali i više voli transvestita koji je doneo Austriji pobedu na ovom takmičenju

Bojana Stamenov, koja će predstavljati Srbiju na "Evrosongu" u Beču s pesmom "Ceo svet je moj",  otkrila je da su joj pevački uzori evrovizijski pobednici Marija Šerifović i Končita Vurst. Bojana smatra da su srpska zvezda i austrijski transvestit pobedili na "Evrosongu" jer su imali kvalitene pesme.

I danas kad se setim trenutka u kom je "Molitva" pobedila, suze mi krenu na oči

- Pesma je najvažnija, a izmišljanje nekih kerefeka na sceni je nepotrebno. Recep za pobedu je iskreno otpevana pesma, kao što je Marija Šerifović uradila. I Končita Vurst je samo stajala na bini, pevala i dotakla srca širom sveta. One su mi uzori - kaže Bojana i dodaje da nikada neće zaboraviti osećaj koji je preplavio kad je Marija sa "Molitvom" trijumfovala u Finskoj:

Public

- I danas kad se setim trenutka u kom je "Molitva" pobedila, suze mi krenu na oči. I tad sam plakala kao kiša, svi su me pitali šta mi je. Odgovorila sam im: "Ljudi da li vi shvatate, "Evrosong" dolazi u Srbiju. Ne Jugoslaviju, već Srbiju". Daj Bože da ponovimo taj uspeh!

Mlada pevačica ističe da joj se ostvario dugogodišnji san.

Končita Vurst je samo stajala na bini, pevala i dotakla srca širom sveta

-  Presrećna sam, ne mogu da dođem sebi. Osećam se da je ceo svet moj, a tek će biti kad budem nastupila u Beču. Očekujem da budem barem u finalu, a volela bih i da pobedim. Ništa nije nemoguće - kaže Bojana.

Pobedu su joj među prvima čestitali njeni konkurenti, Aleksa Jelić i Danica Krstić. Mada ih je ubedljivo porazila, obećala je da će ih povesti u Austriju, kako bi joj pružili podršku.

- Prvo mi je čestitala voditeljka Maja Nikolić, a zatim i Aleksa i Danica. I oni su bili divni, mnogo su se potrudili. Ako ne budi imali nikakve obaveze, povešću ih u Beč!

Ona otkrva da je veliki fan ovog takmičenja i da ga  redovno i sa pažnjom prati.

- Ne propuštam "Evrosong" još od 2004. godine, otkada smo ponovo deo ove manifestacije. Zato mi je i dalje neverovatno da ću biti deo te priče. Počastvovana sam - poručuje pevačica.

Public

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
goran1

pre 8 godina

da si pevala na Kineskom mozda bi pobedila. Sramota je sto nisi pevala na Srpskom, imamo mnogo lep jezik, sigurno su neki strucnjaci sa kupljenom diplomom odlucili da ne pevas na Srpsom SRPKINJO.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija