• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Tadić

23.02.2015

18:18

EMINA ODJAVILA X FAKTOR neće da joj plate šminkera i frizera

Showbiz

EMINA ODJAVILA X FAKTOR neće da joj plate šminkera i frizera

Podeli vest

Pevačica Emina Jahović Sandal odbila je da i ove sezone učestvuje u muzičkom takmičenju "X Faktor" samo tri i po sata pre večerašnjeg objave članova žirija u Grand Kazinu

Kako Informer.rs saznaje, pevačica je prvo pristala da ponovo bude u žiriju iako joj nije isplaćen sav honorar iz prve sezone, pa je, zbog večerašnjeg predstavljanja članova koje je predviđeno za 20:30 u Grand Kazinu, spremna krenula sa aerodroma u Istanbulu

Ipak, kako tvrdi naš izvor, pola sata pred let saznala da joj produkcija neće obezbediti osnovne uslove za rad, kao što su šminker i frizer, besno je odustala od svega, demonstrativno napustila aerodrom i vratila se u svoj dom na Bosforu. 

- Nije mogla da veruje šta se dešava. Prvo im uopšte ne uzme za zlo to što joj nisu isplatili sve pare od prve sezone i pređe preko svega, da bi pred let saznala da oni nemaju u planu ni frizera da joj obezbede. Tad joj je pala klapna, pobesnela je i samo se okrenula ka izlazu aerodroma. Definitivno je odbila da učestvuje u ovom projektu - kaže naš izvor blizak pevačici.

Iz produkcije ovog šoua nisu želeli da komentarišu naše navode.

- Zaista ne znam ništa o tome, nisam stigla da pročitam jer sam u velikoj gužvi. Nemam nikakav komentar na tu temu - bilo je sve što nam je rekla Milena Popović, PR menadžer produkcije projekta.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija