• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.02.2015

21:00

ALEKSANDRA KOVAČ: Znam da će me porediti sa Kristinom

Showbiz

ALEKSANDRA KOVAČ: Znam da će me porediti sa Kristinom

Podeli vest

Najveće iznenađenje druge sezone "Iks faktora" je Aleksandra Kovač u žiriju. Ona će zajedno sa Željkom Joksimovićem, Masimom Savićem i Tončijem Huljićem birati novu regionalnu zvezdu u šou-programu koji uskoro počinje na Prvoj televiziji

Najstarija ćerka Kornelija Kovača će sa Masimom Savićem, Tončijem Huljićem i Željkom Joksimovićem ocenjivati takmičare.

Aleksandra kaže da je svesna da će je svi porediti sa sestrom Kristinom, koja je bila članica žirija u prvoj sezoni ovog takmičenja.

Veliki je kompliment za moju sestru i mene što su nas angažovali u ovom projektu
 

Aleksandra Kovač

- Spremna sam na to da će svi upoređivati Kristinu i mene i nemam problem s tim. Veliki je kompliment i za moju sestru i za mene to što nas je produkcija pozvala u ovo takmičenje. Pokazali su da cene našu stručnost. Kristina i ja već dugo nismo u kontaktu. Ja sam svojevremeno objasnila zašto je to tako - kaže Aleksandra za Informer.

Ona ističe da je veoma raduje što će raditi sa mladim talentima u ovom muzičkom takmičenju.

EMINA I ALEKSANDRA IZVISILE

Public

- S obzirom na to da se od 2008. godine bavim vokalno-muzičkom pedagogijom u svojoj školi i da zdušno promovišem mlade srpske talente, sasvim je logično što sam u žiriju. Kod kandidata ću se voditi time da je prvi utisak najbitniji. Nebitno da li se radi o detetu ili odrasloj osobi, meni je dovoljno da čujem dva-tri tona i procenim ima li ta osoba "ono nešto". Drago mi je što ću žirirati sa Željkom, Tončijem i Masimom jer ih veoma poštujem. U Hrvatskoj me već znaju kao kompozitora, a sada će imati priliku da me upoznaju i kao pedagoga - ističe Aleksandra. 

 

 

MASSIMO: KANDIDATI OD NAS MOGU MNOGO DA NAUČE

Public

Hrvatski muzičar Masimo Savić kaže da je prihvatio da bude član žirija iz radoznalosti.

- Zanima me šta se dešava sa mladima, do kojih ne mogu da dođem jer previše radim. Veoma je jaka ekipa u žiriju i kandidati mogu dosta da nauče. Nas četvoro smo različiti i to je dobro. Takmičari moraju da poseduju taj "iks faktor". Znate, imate pevača koji stane na binu i ona ga proguta. Sa druge strane, imate nekog ko je sam na ogromnoj pozornici i napuni ceo prostor svojom pojavom. To je talenat od Svevišnjeg, sa time se rađaš. To mi tražimo - kaže Masimo i otkriva koji njegov kolega u Srbiji ima takav "iks faktor".

- Mali broj ljudi. Bora Đorđević, Oliver Mandić, Goran Bregović, Đorđe Balašević i Bajaga.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija